Snelle en goede levering

Artikelen top

Heb voor de eerste keer bestelt bij u erg tevreden en ga zeker nog een keer bestellen bij u

Meer dan goed !!

Prima en makkelijke site, geleverd zoals beloofd. Zeker een optie bij een volgende feestelijke gelegenheid

Duidelijke mails en goede levering op tijd.

snelle en correcte levering

heel goede service

Goed!

Snelle, gebruiksvriendelijke bestelling, snelle levering. Geweldig!

Bestelde artikelen snel en compleet ontvangen.

Snelle en correcte levering. Top!

Positief

Leuke artikelen

Leuke feestartikelen, goede prijs kwaliteit verhouding. Keurig verpakt en snel geleverd.

prima op tijd

voor de eerste maal gebruik van gemaakt en alles perfect geleverd

Niet best

Jullie beloven dat het volgende dag wordt geleverd, helaas kreeg het veel later. Dus heb ik niks meer aan. Ook dat er krant in het doos leggen om leegte te vullen. Mijn kind moest het woord sex in de krant lezen wat er opstond. Schandalig.

Snele levertijd

Top geregeld, snel verzonden. Juiste prijs kwaliteit verhouding

Gemakkelijke site en snel geleverd

De site is gemakkelijk goed ingedeeld prijs kwaliteit is goed. Leveringstijd snel op de afgesproken dag top.

Ik had mijn adres verkeerd ingevuld, gemaild om dit door te geven. Dit werd meteen opgepakt en aangepast. Artikelen waren op tijd binnen.

Goede service en oplossing probleem

Makkelijk om een bestelling te plaatsen Helaas ergens iets mis gegaan maar super goed opgelost en zou dan ook niet twijfelen om Opnieuw iets te bestellen Vriendelijke en goed geholpen

makkelijk bestellen en snelle levering

Artikel voldoet geheel aan de verwachtingen!!

Super geregeld

Ik vond het allemaal snel geregeld

Pas bij 3e levering juiste prodict

Kreeg een strandbal van paw patrol ipv supermario...na tel contact kreeg ik de volgende dag een zwemband van mario ipv de bal....wederom contact. De volgende dag was de bal er dan. Telefonisch vriendelijk geholpen maar toch....

Vlot bezorgd goede service

Goede kwaliteit blij mee

mijn bestelling is correct en snel uitgevoerd

Het voldoet aan mijn verwachtingen

Vlaggetjes hebben enorm afgegeven op de aluminium rand van mijn overkapping!

De Italië vlaggetjes hebben wij aan onze overkapping gehangen maar de vlaggetjes hebben veel vlekken achtergelaten op de aluminium rand en plakken ook dubbel ,zeer slechte kwaliteit dus en dat voor best veel geld. Heel jammer

kapotte doos aangeleverd

het was een redelijke grote doos die helemaal kapot was gegaan omdat er te veel lucht in de doos zat(te grote door voor te weinig spullen)de Ballonnen zaten er eerst niet bij maar werden door de postbezorgen nog nabezorgt omdat hij nog wist wie er iets uit de feestwinkel had

Mijn bestelling was optijd

De spullen waren precies als wat ik mijn had voor gesteld.dus prima

Makkelijk te bestellen, snelle levering.

Snelle levering van de oranje vlaggen maar let wel op zijn geen 10 meter maar 8 meter

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.