Geweldige service en kwaliteit

Veel te duur

Prijzen zijn te hoog voor het gebodene

Snelle levering. Goed materiaal

1 artikel was uitverkocht en ik ben daar netjes over geïnformeerd en kreeg een andere optie aangeboden of mijn geld terug, Alles is goed en netjes verholpen. Ik heb mijn bestelling in goede en nette orde ontvangen.

Leuke producten

Alle producten waren heel leuk. En prima verpakt. Helaas waren de heliumballonnen beide lek.... we bleven lekkende naden dichtplakken. Waren over de kwaliteit van de ballonnen echt wel teleurgesteld. Bedrijf heeft, heel netjes, bedrag van de ballonnen terug gestort. Overige producten waren leuk en vielen goed in de smaak. Fijne communicatie

Snelle bezorging

Snelle bezorging, alles was precies zoals op de site het eruit zag.

Keurig en netjes

Heel fijn

Snelle levering en goed verpakt

Heel goed!

Heel goed!

Uitstekende service

Bestelde producten voldoen aan verwachting, tijdig geleverd en netjes verpakt. We hadden wat Bing producten besteld voor de verjaardag van ons zoontje en kregen er zelfs nog een bal van Bing bij die we niet hadden besteld. Op een briefje lazen we dat de bal licht beschadigd was en daarom niet meer verkocht kon worden, wat een extra leuke verrassing was voor ons zoontje!

Gewoon goed

Niks op aan te merken

Fabulous

Snel en krachtig

Snelle service en levering.

Op vrijdagavond besteld en dinsdagmiddag in huis. Geleverde producten zoals beschreven.

Goed, vlot bezorgt

Snel en leuke artikelen

Hele Leuke artikelen en super snel geleverd!

Snel correct en simpel

Prima geleverd aan ander adres ivb verrassing

Het bestellen is al een feestje op zich!

Ruime keuze en snelle levering, toppers

Super service, snelle levering alleen de prijzen mogen van mij wel iets goedkoper of verzendkosten weg. Zodat mensen met een wat minder budget ook iets meer versieringen kunnen kopen. Verder prima en ook nog een gratis slinger erbij gekregen.

Top bedrijf met super goede service! Ik ben fan!

Ondanks fout aan mijn kant, contact gehad met een uiterst vriendelijke dame van de klantenservice en die heeft ervoor gezorgd dat mijn pakketje toch nog op tijd was. Mijn dank daarvoor! Super blij mee! Top service!

Correct

De levering duurde wat langer dan gepland, maar dat lag aan PostNl.

Had iets anders ervan verwacht maar prijs / kwaliteit klopt wel

positief

snelle levering, mooi produkt,

heel goed

na mijn bestelling gelijk 3 e-mailtjes gehad wat erg duidelijk allemaal was. mijn bestelling was er echt de volgende dag dus was er super blij mee.

Leuk en Goed geleverd!

Netjes verpakt, leuke artikelen!

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.