gewoon goed

alles goed geregeld

Al verschillende malen besteld en altijd even netjes bezorgd en klant wordt goed op de hoogte gehouden

alles keurig geleverd

keurig geleverde producten, goed en snelle communicatie

Snelle levering, uitstekend verpakt. Mooie artikelen

geweldige leuke items snel geleverd

zeer veel leuke items voor veel thema feesten etc. makkelijk te vinden zeer snel geleverd en betaalbaar.

Snelle en goede service

Super leuke tractor versieringen waar me zoontje helemaal gek op is. Goede kwaliteit en super leuk.

Dat ze na komen wat ze beloven

Nooit gedacht dat zoiets nog bestond. Tevreden boven alle verwachting! Supersnel geleverd. Professioneel verpakt. Aanrader!

Snelle levering, producten als omschreven

Levering was zeer snel en producten precies als omschreven!

Prima ervaring

Mijn ervaring is tot nu toe prima. Het bestellen ging makkelijk en de levering was snel. Artikelen waren heel en netjes verpakt.

Leuke artikelen en snel geleverd

Leuke spullen, niet goedkoop en assortiment heeft voldoende keus, maar meer diversiteit is altijd welkom.

Heel snel ontvangen

Betrouwbaar en goedkoop

Bestelling hebben ze snel afgegeven aan post.nl en zou de volgende dag bezorgd worden maar mijn pakettje werd 3 dagen later bezorgd.

geweldig

alles is naar wens en n snelle levering toppie

Mooie artikelen snelle levering

Artikelen zijn zoals verwacht en snel geleverd. Top!

Vlotte, correcte levering

Vlotte, nette, correcte levering. Spulletjes waren leuk en zoals op de site afgebeeld. Prima

Bestelling werd netjes verpakt op afgesproken tijdstip afgeleverd

Bestellen, betalen, en verzending ging vlot. Dus een tevreden klant

Waargemaakt wat er beloofd werd.

Zeer tevreden snel geleverd en heel mooie artikelen

Alles op tijd en netjes ontvangen

Heb alleen 1 artikel in een verkeerde kleur geleverd gekregen, maar had geen tijd om het aan te geven aangezien de verjaardag er te snel was. Dus nu hadden we goede kwaliteit paars, blauwe ballonnen.

Alles op tijd en keurig ingepakt

Leuk uitgebreid aanbod, prima materiaal, goed verpakt, snelle levering!

Super service! Half 4 besteld volgende dag in huis.

Producten zien eruit Zalaszentmárton ze beschreven zijn, en snel geleverd.

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.