Mooi artikel en snelle levering

Op de site was het artikel dat ik zocht snel te vinden. Daarna werd het snel bezorgd. Onze zoon is blij met de stickers.

Super snelle service

Ik plaatste mijn bestelling na 16:00 en met grote blijdschap ontving ik mijn pakketje de volgende dag al.

Zó klantvriendelijk, gewèldig!

Ik bestelde, uit nood, slèchts 1 dag vantevoren. Maar daags naderhand in de bus Èn ook nog eens n SUPERleukeMARIOverrassing voor onze kleinzoon in t buitenland erbìj dus 'onze'doos kon op tijd verzonden worden. Een SUPERtevreden oma en opa

Snel en volledig

Super snel binnen en alles zoals verwacht

Echt mooie slingers en netjes op tijd geleverd Ballonnen ook van goede kwaliteit

ik ben tevreden

Snelle levering.

Goede service prijs kwaliteitverhouding goed

Prijs kwaliteit verhouding is goed goede communicatie per mail. Ga zo door.

snelle service

prima!

Snelle reactie na melding

Pakket raakte zoek-fout van Post NL- Feestartikelen heeft het snel en adequaat opgelost

Snel, betaaalbaar en goed.

Slingers en balonnen besteld voor thema verjaardag. Alles was zeer snel geleverd, de kwaliteit goed en de prijs laag.

Was goed. Ik had alleen geen daar waren de puntjes om hoog. Misschien opletten hoe het ingepakt wordt.

Snelle service goed contact

Goed ingepakt en kwaliteit uitstekend

Prima product

Snelle levering, mooie producten

Erg tevreden

Tevreden

Alles was er en prijs kwaliteit is oké

Snelle levering en goede verzorging van de levering

Snelle en goede levering

Prima snelle levering

Gaat wel

Bij mijn ruiling moest ik weer bezorgkosten betalen en het pakje terug sturen koste ook nog eens 7,95 dus niet echt tevreden.

Tegenvallend

Tegenvallend! Een slinger besteld en slechts aan 1 kant bedrukt en dat voor €3,95 voor een stukje plastic!!!

Ik moest er alleen 1 dag langer op wachten dan aanvankelijk was gezegd

Snelle levering en goede kwaliteit

De levering was op tijd, netjes verpakt en kwaliteit was goed. Ben er blij mee!

Vlaggetjes zijn niet confrom afbeelding

Uitstekend afgewerkt

Goedkoop is niet altijd goede koop

Hebben goedkope artikelen, die na 1x gebruiken uit elkaar vallen. Prima voor een enkel feestje, maar daarna kan je alles weggooien.

Snelle service en leuke producten

Zie titel

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.