Mooie snelle levering.

Ik moest op korte termijn iets hebben en keurig op tijd geleverd.

Leuke artikelen en goede service

Goede service en snelle levering

Top ervaring Super jwsliteir en super snel in huis!!

Werd snel geleverd

snelle levering, kwaliteit van de ballonnen prima.

Loved it!

Loved it. Alles netjes ingepakt en binnen een dag ontvangen

Snel maar onvoldoende

Snel geleverd en van degelijk materiaal. Helaas was de Neon deurbord iets beschadigd en Spandoek Sarah Rainbow was geen Sarah maar Abraham.

Ik zou het aan iedereen aanraden om bij jullie iets te bestellen.

Snelle goede service

Super tevreden!

Super tevreden met mijn bestelling! Had hem keurig de volgende dag in huis. Een van de bestelde artikelen was niet op voorraad, hierover werd ik netjes gemaild en dit is opgelost met een alternatief artikel. Ben heel tevreden met mijn bestelling, verpakking was helemaal in orde en de kwaliteit van de bestelde versieringen was super. Zou deze webshop absoluut aanraden en zal hier zelf zeker nog eens bestellen!

Prima en snelle service

Veel keus, snelle bezorging.

Ik zocht versiering voor iemand die 50 werd. Ruime keuze, snelle bezorging. Niks op aan te merken.

Ik bestel en het kwam super snel

Ruim voor 16 uur besteld, maar het wordt niet dezelfde dag verzonden, helaas.

Ruim voor 16 uur besteld, maar het wordt niet dezelfde dag verzonden, helaas.

Snelle levering.

Alles wat ik besteld had op voorraad en snel in huis.

Alles wat ik besteld had op voorraad en snel in huis.

Mooi verpakt en snelle levering

Waar voor je geld

Snelle levering van het bestelde tegen een redelijke prijs.

klantvriendelijke dienstverlening!

Mijn bestelling wilde ik als cadeau bij iemand anders laten bezorgen en direct na mijn bestelling, realiseerde ik dat er geen afzender bij vermeld zou zijn. Dus direct een mail gestuurd waarop ik snel een reactie kreeg dat ze er een berichtje bij zouden doen! Top geregeld. (de reactie op de verrassing was positief maar of het product kwalitatief ook in orde is, weet ik niet vandaar dat ik geen 10 geef maar een 9,5)

Tevreden

Goed service

volgende dag al in huis

Snelle levering maar kwaliteit ballonnen viel erg tegen

Ballonnen liepen snel leeg. Jammer. Meteen dezelfde dag had ik een reactie terug en heb de ballonnen vergoedt gekregen

Snel en netjes

Mooie producten en veel keuze, snel en netjes verstuurd

Alles was goed

Het was allemaal goed! Fijn ingepakt, snelle levering en goede prijs kwaliteit.

Leuke artikelen

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.