Eenvoudig en snel

Snel en goede service!

Prima product en op tijd geleverd

Makkelijk op te zoeken en het beloofde artikel is echt wat het beloofden ook geleverd op de door mij uitgekozen datum!

1e keer besteld, snelle levering, prima producten. Kleine aanbeveling: rietje bijvoegen bij opblaasbare cijfers.

Alles snel besteld en in huis, top

Enige wat we misten of niet konden vinden was een zoekfunctie op de website... verder helemaal top!

Op maandagavond laat besteld, dinsdag verstuurd, woensdag in huis. Helemaal prima!

Geweldig snelle levering

Zeer tevreden over de service. Snelle levering.

product komt helemaal overeen met plaatje. Snelle levering. top!

Vlot afgehandeld

Optijd geleverd en goede service

snel

dag na bestellen in huis, prima!

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering. De spullen zijn van goede kwaliteit.

Wat ik nodig had kon ik allemaal vinden en het werd snel geleverd

De 1ste keer en al dik tevreden!

Leuke, mooie artikelen, goede prijzen en vlotte levering. BEDANKT!!!

Ruime keuze in artikelen en snel geleverd

Alle gewenste artikelen waren aanwezig en zijn keurig bezorgd.

Mooi assortiment.

Veel keus en snel geleverd.

Zoals ze zelf zeggen, "vandaag besteld morgen in huis" en dat klopt ook helemaal. Fijn als je last minute een feestje wilt geven, hierdoor ben ik uit de brand geholpen!

Snelle levering.

Website is overzichtelijk en makkelijk.

Probleem bezorgen

Postnl was traag met de bestelling afleveren. Heb gebeld met het bedrijf en mocht het retouren omdat het te laat is binnen gekomen, goeie service dat ik zelfs mijn verzendkosten bij het retouren weer terug kreeg. Bedrijf zelf kon er niks aan doen en alles is netjes opgelost

Uitstekend.

Nette artikelen , snelle levertijd. Boven verwachtingen.

Bestelling was compleet en snel in huis

Eerste keer besteld. Fijne ervaring. Betrouwbare website.

Super snel geleverd

Super mooi en goed verpakt

Ruime assortiment en Goedkoop en fijn dat je met afterpay kan betale.

Goed en snel

Ben zeer tevreden zorg wel dat je optijd besteld maar ik heb alles snel binnen gekregen. Dankje feestartikelen.nl mijn feestje kan beginnen!

Zijn heel goed

Ze hebben hun belofte waar gemaakt goede service snel geleverd en de informatie was netjes

Vlotte levering

Veel uitzoek

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.