Netjes optijd geleverd zoals vermeld staat

Prima, maar leveringsduur onduidelijk

Op zich een prima webshop, maar ik vond de informatie over de bezorging onduidelijk: ook als je om 23 uur besteld staat er dat het morgen bezorgd wordt. Dat is dus niet zo.

Snelle levering en goed.

SUPER

Mega snel en heel veel leuke dingen om iemand echt te verrassen

Goed ontvangen.

Goed verpakt in een doos. Mooie kleuren slingers en wat erbij hoort. Top.

Snelle levering met goede kwaliteit spullen

Echt heel snel geleverd, en de artikelen waren van goede kwaliteit.

Super snelle levering

Levering was super snel en ook nog eens goedkoop!

Goede producten, snel geleverd

Goedkoop en snel binnen

Is goed

Je moet alleen als jullie een artikel niet kunnen leveren, nooit zeggen dat je het niet in het magazijn kan vinden. Dit klink niet zo professioneel. Tip van mijn kant.

Een Toppertje

Overzichtelijke website, snel geleverd, goed verpakt.

Ervaring is prima

Snel na bestellen in huis

Geweldige service. Snel.en correct.

Prima zaak om iets te bestellen.

Hele snelle levering

Hele snelle levering. (erg fijn) Helaas 1 Led-ballon met een gaatje erin ontvangen. En jammer dat de Led-ballonnen alleen aan kunnen als ze nog niet opgeblazen zijn.

Netjes geregeld

Netjes geregeld Fijn dat je after af kan betalen Voor geval er iets niet klopt

Snel geleverd en goede service!

Geheel volgens verwachting

Juiste produkt. Nog op voorraad vlak voor Pasen. Supersnelle levering!

Top bedrijf, snel, vakkundig

Place to be

Goede ervaring met de service afspraken nagekomen

Artikelen werden snel geleverd en op een vraag via mail kreeg ik snel een reactie. Zeer tevreden

Snelle levering, prima product. Het crêpepapier zat wel dubbelgevouwen in de verzenddoos...

Super goed

Mooi slingers en ballonen besteld, was echt snel binnen. En hele goede kwaliteit. super tevreden

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.