Super snelle service !! Geweldig .....

Snelle service !! Beloofd wat ze doen !! Echt fijn Kun je tenminste van op aan !!

Mooi assortiment, snelle levering

Gewoon goed.

Makkelijk winkelen, ze hebben veel

De prijzen liggen wel wat hoog voor de simpelen versieringen en de beschrijvingen van producten mag ook wel iets beter soms maar de verzending was snel en wat voor mij een enorme pluspunt is is dat je gewoon nog telefonisch contact kan zoeken ipv alles digitaal. En ze hebben mega veel keus, zal zeker weer bestellen!

Snelle levering/ goede producten.

Snelle levering met goede producten. tevreden klant :-)

prachtige artikelen

Artikelen zijn precies zo van kleur en vorm als op de website. Helemaal goed!

snel en correct

snelle levering correct verpakt dus gewoon weg netjes

Snel geleverd en toffe spulletjes

Makkelijk besteld en snel geleverd. Er was 1 dingetje wat stuk maar gerepareerd met een plakbandje Jammer dat alle vlaggenlijnen enkelzijdig zijn bedrukt, zo staat het net wat minder feestelijk als je vanaf de andere kant kijkt

Goede en snelle levering

Het artikel was snel geleverd en was van goede kwaliteit.

vlot en snel volgens afspraak geleverd

eerste keer hier besteld, meteen een prima ervaring!

levering vlgs afspraak

Top gewoon, gekregen wat ik besteld had.

Super goed en snel geleverd

Snelle levering en goeie kwaliteit

Snelle levering en goeie kwaliteit van de producten!

Geweldige service

Hellemaal top snel geleverd. Echt een aanrader voor iedereen.

Alles verliep volgens afspraak

Feestartikelen heeft een enorm, bijzonder leuk assortiment. Na mijn bestelling kreeg ik meteen een bevestiging met tijdspad. Dit klopte allemaal en mijn bestelling werd snel, op het afgesproken en te volgen tijdstip, thuis afgeleverd.

Ruim assortiment, betaalbaar en snelle verzending!

Zeer tevreden!

De beste gewoon

Ik ben tevreden.

Goede levering volgens afspraak.

prima alleen 1 maar

Snelle levering maar de hoed die we besteld hadden viel tegen. Plaatjes op de site zien er gelikter uit dan dat het daadwerkelijk is. Beetje bekocht gevoel wat betreft de bestelde hoed, prijs-kwaliteit komen niet overeen. De rest was prima, zoals verwacht.

Was snel en keurig verpakt

Simpel iets gekocht wat er snel was en goed ingepakt. Keurig!

Veel jeuze en snelle levering

Goede service.

Snel gevonden op internet. Besteld en heel snel in huis.

snelle service, leuke spullen!

Overzichtelijke site, met diverse feestartikelen. Niet goedkoop, wel snelle levering!

Feestelijk!

Prima service en mooie producten.

Helemaal tevreden

Goede afgesproken levering

Besteld en volgende dag in huis

Voor het eerst besteld hier en alles netjes verlopen

Zwolseweg 80 C

8181 AJ Heerde

0578 - 690 039

Over Feestartikelen.nl

Feestartikelen is al 20 jaar dé specialist in ballonnen, slingers, kinderfeest-, themafeest-, en verjaardagsversiering. Wij verhogen met onze producten de sfeer op ieder feest. Veel producten vind je niet bij de standaard feestwinkel. Voor een echt bijzonder feest ga je dus eerst naar Feestartikelen.nl.