Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Bestelling, bevestiging en levering keurig verzorgd!
21 November 2024
Joke
Haarlem
In de avond besteld en volgende dag al in huis.
17 November 2024
Jesse
Hendrik-Ido-Ambacht
Hoe mijn bestelling gaat bevallen, weet ik nog niet want het is een 5 december cadeau maar de levering ging vlot en ik werd goed op de hoogte gehouden over wanneer ik het product zou ontvangen
17 November 2024
H.M.
Amersfoort
Soms moet je, met wat geduld rekening houden. Uiteindelijk werd de telefoonhouder geleverd Veilig en zeer netjes verpakt. Dus eind goed, al goed!
11 November 2024
Mclla Van Overmeire
Axel
Op 8 december een telefoonhoes besteld. Tot op heden niks van hun vernomen, na twee pogingen om in contact met hun te komen. Ze hebben ook geen telefoonnummer. We zitten ondertussen in de derde week van januari 2024.
Beveelt niet aan
17 January 2024
CL
Utrecht
Snelle , goede service
3 November 2023
Stephan
Amersfoort
Een telefoonhouder voor in de auto gekocht, maar dan eentje waar een tablet in kan. Deze is na enkele weken kapot gegaan dus heb ik een berichtje gestuurd. Binnen no time reactie gehad dat ze een nieuwe opsturen. Klasse!
28 July 2023
top service, top kwaliteit
10 September 2022
Andrey
Antwerpen
Op 20 januari een hoesje besteld. Er stond netjes bij dat hij niet de volgende dag, maar uiterlijk 4 dagen later bezorgd zou worden. Na een week contact gezocht. Excuses dat er niet is gecommuniceerd dat het hoesje niet op voorraad was, maar over 2 dagen zou hij er zijn. We zijn inmiddels 2 weken verder, niets meer gehoord, geen reactie op mail en geen hoesje ontvangen. De bezorginfo staat nog op 24 januari.
Beveelt niet aan
9 February 2022
Patricia
Almere
Super tevreden
5 January 2022
Rudi
Overijse
Netjes en op tijd afgeleverd
27 December 2021
Directe afhandeling
10 December 2021
Johanna
Harderwijk
Mijn ervaring met Uw bedrijf was goed. Vlotte levering.Helaas paste de stander niet,vandaar dat ik genoodzaakt was om de bestelde stander terug te sturen. Het wachten is nu op het terugstorten van het door mij betaalde bedrag. Met vriendelijke groet, J Smit
6 December 2021
Jan
Winschoten
Snelle levering, product voldoet.
6 December 2021
Jeannette
Zuidplas
Pakje zoek geraakt bij gls . Maar binnen een dag een nieuwe toegestuurd...prima !
5 December 2021
Ronald Op t ende
Anna paulowna
Prima berichtgeving...keurig afgeleverd..top!
2 December 2021
Henny
Twello
Prima verzorgd en afgeleverd...
29 November 2021
Ad
Sprundel
Bestelling goed en op tijd geleverd
29 November 2021
RJ
Heemstede
Prima hoesje, koop verliep vlot en naar beloofd
23 November 2021
K
Rijssen
Twee producten werden beide zeer snel geleverd!
21 November 2021
Meta