Ik kreeg een leeg doosje toegestuurd. Probeerde de klantenservice te bellen maar er staat steeds lijn bezet...
Geachte heer Papadopoulos, beste Jordi, Allereerst hartelijk dank voor je bestelling op 10 december. Maar wel vervelend natuurlijk dat het doosje leeg was! Het was dat weekend vreselijk druk en onder deze werkdruk heeft betrokken inpakker een foutje gemaakt. Ik geef uw order opnieuw vrij zodat deze opnieuw ingepakt en verzonden wordt en deze zal vanavond aan PostNL worden overhandigd. Ook PostNl heeft het erg druk, en meldt via de media dat er vertragingen zijn, waardoor wij verwachten dat het pakketje vrijdag of zaterdag as. bij u wordt. Uiteraard betreuren wij dit voorval en we hopen dat je door deze service je beoordeling wil herzien? Met vriendelijke groet, Bas de Vries Medewerker aftersales T: 085 – 401 79 36 (lokaal tarief, m
Leveren zou al een voorruitgang zijn.
Pluspunten
Snelle correcte levering. Product moet nog gekeurd worden in gebruik door gebruiker. Kans hierdoor nog geen oordeel geven over prijs/kwaliteit verhouding ,maar product voelde goed stevig aan zoals verwacht.
Pluspunten
Snelle levering, product precies zoals omschreven.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snel
Pluspunten
Nog geen mening. Het is een cadeau voor onze zoon. Met Kerst pas geven.
Pluspunten
snelle en correcte levering
Pluspunten
Goede contacten
VerbeterpuntenBetaling via internet
Pluspunten
Na debestelling direct mail met bedankje. Zouden daarna bevestigingsmail krijgen. Dat klonk goed....
VerbeterpuntenGeen bevestigingsmail ontvangen en konden telefonisch geen contact krijgen. Ook via de mail kon geen contact gemaakt worden. Kwam zeer onbetrouwbaar over. Voelden ons daar echt ongemakkelijk over.
Beste Karst, Hartelijk bedankt voor uw bestelling en uw feedback hierover! Helaas zijn sommige spamfilters zo ingesteld dat onze mails in de spambox terechtkomen. Wellicht dat u hier eens in kunt kijken. Wij hebben helaas geen mails gekregen afkomstig van uw e-mailadres. Weet u zeker dat u ze naar het juiste e-mailadres heeft gestuurd? Telefonisch zijn wij bereikbaar van 17:00 tot 20:30. In 2018 zullen wij deze tijden verruimen! Met vriendelijke groet, Bas - Klantenservice
Pluspunten
Zeer snelle levering van de bestelling!
Verbeterpunten---
Pluspunten
Na een mailtje over een product dat kort na aanschaf niet het gewenste resultaat had, wat zeer uitzonderlijk was, kreeg ik zo een nieuw exemplaar opgestuurd! Uitstekende service!
Pluspunten
Geleverd volgens afspraak, binnen 24 uur
VerbeterpuntenHeb na het bestellen geen bevestigings mail ontvangen.
Goedemiddag Jan, Ik dank u voor uw bestelling en uw feedback hierover! Erg vervelend dat u geen bevestingsmail hebt gekregen. Deze hebben wij verstuurd naar het door u opgegeven mailadres. Door streng ingestelde filters komt het soms voor dat deze mails in de spambox terechtkomen. Wellicht dat u hier eens in kunt kijken. Met vriendelijke groet, Bas - Klantenservice
Pluspunten
Snel behandelng
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd
VerbeterpuntenGeen idee
Pluspunten
Super snelle levering!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede service en afhandeling
VerbeterpuntenBereikbaareid telefoon verbeteren door mij dieverse keren gebeld echter de telefoon bleef in gesprektoon. Bereikbaarheid naar meer uren op de dag b.v. van 10.00uur tot 13.00uur
Goedemiddag, Dank u wel voor uw bestelling en feedback! Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 17:00 tot 21:30 omdat wij ervoeren dat de meeste telefoontjes rond dit tijdstip komen. In 2018 gaan wij onze telefonische openingstijden vergroten! Met vriendelijke groet, Bas - Klantenservice
Pluspunten
Alles zoals beloofd.
Pluspunten
Snelle afhandeling en bezorging.
VerbeterpuntenInheb nooit een bevestiging e-mail ontvangen.
Goedemorgen M. Pakker, Hartelijk bedankt voor uw bestelling en de feedback hierover! Erg vervelend dat het lijkt alsof u geen bevestingsmail hebt gekregen. Deze is verstuurd naar het opgegeven e-mailadres, maar waarschijnlijk terechtgekomen in de spambox. Als u ons in de lijst met veilige afzenders zet, worden toekomstige mails niet in de spambox geplaatst. Met vriendelijke groet, Bas - Klantenservice
Pluspunten
Pluspunten
snelle accurate levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs
Verbeterpuntenkan er geen vinden
Pluspunten
Levering zoals belooft.
VerbeterpuntenIk had twee artikelen besteld maar kreeg ze niet tegelijk. Wel dezelfde dag
Goedenavond Ram, Hartelijk bedankt voor uw bestelling via Bol.com en uw feedback. In het geval u meerdere producten besteld bij Bol.com, worden deze vaak geleverd door verschillende webshops. Hierdoor is het niet mogelijk dat de producten in het zelfde pakketje bezorgd worden. Fijn dat u ze wel beide dezelfde dag ontvangen heeft. Met vriendelijke groet, Bas - Klantenservice
Pluspunten
Goede aflevering!
VerbeterpuntenNvt