Pluspunten
Snelle Levering. Goede service.
VerbeterpuntenVerpakking slecht waardoor beschadigingen optreden. Na reklamatie hebben ze direct een vervangend product gestuurd. Goede service. Bedankt.
Beste Richard, Erg vervelend dat u uw bestelling op deze manier heeft ontvangen. Wij doen uiteraard ons best om bestellingen zo degelijk mogelijk te versturen. Wij gaan direct kijken hoe wij de producten die u besteld heeft nog beter kunnen verpakken. Zou u per mail kunnen vertellen wat uw ordernummer is? Wij zullen dan direct kijken hoe we dit voor u kunnen oplossen. Bas, Medewerker klantenservice.
Pluspunten
snelle en goede levering
Pluspunten
Bestelling keurig binnen de gestelde tijd geleverd.
Telefonisch niet te bereiken Product viel tegen
Beste A, Sinds kort hebben wij een nieuw telefoonnummer. Het oude nummer is niet meer in gebruik. Deze stond tot voor kort nog wel vermeld op het retourformulier dat wij tot dan toe mee stuurden. Dit is inmiddels aangepast. Wij zijn ma-vr van 12:00 tot 20:00 bereikbaar op 085-401 79 36. Zou u per mail met daarin uw ordernummer kunnen toelichten wat er tegenviel aan het product? Wij zullen dan direct kijken wat we voor je kunnen betekenen. Bas, Medewerker klantenservice.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle levering zoals beloofd!! Binnen 24 uur. Erg tevreden.
Pluspunten
Makkelijke site
VerbeterpuntenBevestiging van betaling mag wel gemaild worden met bestelstatus.
Beste B, Bedankt voor uw positieve feedback. De bevestigingsemail en de verzendbevestigingsemail zijn verzonden, maar soms komt het voor dat deze in de spambox terecht komen. Misschien zou u hier eens in kunnen kijken. Bas, Medewerker klantenservice.
Pluspunten
Zeer goed en netjes op tijd geleverd.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Bestelling was er snel.
VerbeterpuntenEr zar geen gebruiksaanwijzing bij! Product zag er erg wiebelig uit. Uw bedrijfstelefoon is niet in bedrijf, niet aangesloten??!! Heb het product terug gestuurd. Reken er wel op dat ik mijn geld terug krijg.
Beste klant, Bij de selfiestick die u besteld had zat van de producent af inderdaad geen gebruiksaanwijzing. Wij zullen zo snel mogelijk vanuit ons bedrijf een gebruiksaanwijzing in elkaar zetten. Wij hadden u graag telefonisch geholpen met de ingebruikname van uw selfiestick. Sinds kort hebben wij een nieuw telefoonnummer. Het oude nummer is niet meer in gebruik. Deze stond tot voor kort nog wel vermeld op het retourformulier dat wij tot dan toe mee stuurden. Dit is inmiddels aangepast. Wij zijn ma-vr van 12:00 tot 20:00 bereikbaar op 085-401 79 36. Zodra wij uw retourzending ontvangen hebben, zal deze direct worden verwerkt. U zult binnen drie dagen terugbetaald worden. Bas, Medewerker klantenservice.
Pluspunten
Keurig afgehandeld,binnen 1 dag geleverd.
Pluspunten
Snel, makkelijk, en vertrouwd.
Verbeterpuntengeen
Het versturen is niet goed gebeurd,verpakking was los,en lag geopend in mijn brievenbus.
Beste Herman, Erg vervelend dat u uw bestelling op deze manier heeft ontvangen. Wij doen uiteraard ons best om bestellingen zo degelijk mogelijk te versturen. Dat de verpakking van de bestelling geopend was, is iets wat nog niet eerder voorgekomen is. Wij gaan direct kijken hoe wij de producten die u besteld heeft nog beter kunnen verpakken. Is ondanks dat de verzendverpakking geopend was alles wel compleet afgeleverd? Bas, Medewerker klantenservice.
Pluspunten
De levering en financiële afwerking gingen volledig volgens afspraak
Pluspunten
VerbeterpuntenBevestiging en of bestelstatus ontbreekt
Pluspunten
Verbeterpuntenna Bestelprocedure werd niet meer aangeven wanneer het product zou worden geleverd. Daardoor kreeg in het vermoeden met een malafide bedrijf te maken, gelukkig ontving ik mijn bestelling met een dag of 4.
Beste Sheila, Bedankt voor uw positieve feedback. De bevestigingsemail en de verzendbevestigingsemail zijn verzonden, maar soms komt het voor dat deze in de spambox terecht komen. Misschien zou u hier eens in kunnen kijken. Dat uw bestelling na 4 dagen geleverd is, lag aan de langere levertijd van de door u bestelde producten. Dit werd tijdens het bestelproces ook meerdere keren vermeld. Wij werken er momenteel aan dit ook in de bestelbevestingsemail te vermelden. Bas, Medewerker klantenservice.
Pluspunten
Lekker snel geleverd
Pluspunten
Bestelling wordt in keurige verpakking geleverd
VerbeterpuntenAls je denkt dat je geen bevestigingsmail hebt gekregen kijk dan bij je spamberichten daar vind je het wel Het bedrijf stuurt wel degelijk een bevestiging v d aanloop en ook wanneer je pakje bezorgd wordt Prima service verder!!
Beste klant, Bedankt voor uw positieve feedback. De bevestigingsemail en de verzendbevestigingsemail zijn verzonden, maar soms komt het voor dat deze in de spambox terecht komen. Misschien zou u hier eens in kunnen kijken. Bas, Medewerker klantenservice.
Pluspunten
alles snel een perfect
Pluspunten
Telefonische bereikbaarheid
Pluspunten
Prima en snelle levering.
Pluspunten
snelle levering gedegen verpakking