Pluspunten
snel opgestuurd en kwaliteit naar verwachting. Ik vraag me alleen af waarom er laders in de naam staat, ik kan geen opladers vinden op de site.
Pluspunten
Niet goed geld terug en snelle aflevering en afwerking.
Pluspunten
dank voor de snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, hoesje past perfect.
Pluspunten
Snel geleverd en hoesje paste perfect om mijn iPhone.
Pluspunten
Super snelle levering, mooi hoesje zoals op de foto! Ben erg tevreden!
Pluspunten
Zeer snel en duidelijk
VerbeterpuntenNiet helemaal tevreden over het hoesje... opnemen is wel makkelijk. Gesprek beëindigen moet alsnog het hoesje los, altijd opletten dat de telefoon er niet uitvalt, zit niet super strak om het toestel. Voor de rest heb ik geen klagen.
Pluspunten
Levering was zoals op de site stond de volgende dag in huis. Keurig verpakt en de iPad hoes was precies zoals ik had verwacht op basis van de omschrijving en foto's, helemaal goed dus!
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit mooi hoesje
Prijs, redelijk aan de hoge kant.
Prijs erg duur voor de kwaliteit. Zeggen dat het leer is, maar ziet uit als plastic.
Pluspunten
Goed geregeld. Goed gepresenteerd op internet. Met goede tekst en afbeeldingen.
VerbeterpuntenIn de tekst op internet staat zoiets als van voor 5 uur besteld de volgende dag geleverd. Ik heb 2 pakketjes besteld. De eerste werd na 2 dagen bezorgd en de andere na 3 dagen. Terwijl ze vlak na elkaar besteld zijn.
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenDefect product geleverd gekregen waar de naden hadden los gelaten. Totaal geen contact mogelijk met het bedrijf. Auto reply binnen 48 uur komt er een reactie en deze is na twee e-mails nog steeds niet gekomen. Dikke onvoldoende
Pluspunten
Service en zeer klantgericht, CHAPEAU
VerbeterpuntenN.v.t.