Laden reviews...
5 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat verzending en verpakking in orde waren. Het product voldoet aan de verwachtingen. Een aantal opmerkingen noemt de bedrukkingen en het ontwerp positief. Al met al is de feedback zeer positief.
Heel tevreden over verzending en verpakking. Product zoals verwacht!
4 July 2026
Willienke
Houten
Heel blij met de strandballen met ons logo. Wij hebben ze in onze etalage gebruikt en zullen de rest meegeven aan kindjes of volwassenen die ze willen :) :)
19 June 2026
Anneline
Noorderwijk (B)
Zie bovenstaande
15 May 2026
janke algra
Monnickendam
We hebben drinkflessen besteld met een bedrukking erop. Er werd goed meegedacht en een mooi voorstel gedaan voor het lettertype. De bestelling kon sneller geleverd worden dan op de website werd aangegeven, vanwege tijdsdruk bij ons, wat super was. De drinkflessen zien er prachtig uit. Al met al heel tevreden!
16 March 2026
Femke
Nijmegen
Afhandeling volgens afspraak. Een opmerking: we hadden geen update gekregen op welk momentze zouden afleveren. Waren gelukkig thuis.
21 November 2025
roelf
nijmegen
Vorig jaar de jongleerballetjes gekocht om te gebruiken tijdens een training. Het zijn mooie kleine balletjes met frisse kleuren. Dit jaar weer voor de training gekocht.
22 January 2025
Saskia Klaaysen
Amersfoort
De mogelijkheid tot persoonlijk contact via e-mail vind ik erg prettig. Je kunt het concept van je bestelling aanpassen, net zo lang tot je zelf tevreden bent. Meerdere keren? Er wordt niet moeilijk over gedaan. Ook het feit dat er gewoon in het Nederlands wordt gecommuniceerd vind ik erg prettig. Kortom, de positieve klantervaring van vorig jaar bracht me ook dit jaar terug bij YesGifts en ik ben opnieuw geslaagd en tevreden.
15 November 2024
Jansje
Haulerwijk
Ik heb 100 concertlampjes afgenomen en meer dan de helft werkt niet. Dit vind ik ronduit schandalig. De groep 8 eindmusical was daardoor een stuk minder leuk, omdat veel van de lampjes dus niet werkte. Jammer!
Beveelt niet aan
9 July 2024
Ellen
Hillegom
Super snelle levering door YesGifts!
10 June 2024
Wim
Groningen
Goede webpagina, goed bereikbaar mooi eindproduct.
2 June 2024
Mark
Rotterdam
Papier met zaden besteld, erg mooi. Prima service, ook nadat ik het pakket per abuis niet had opgehaald en het retour afzender was gegaan. Keurig weer opnieuw verzonden. Ben er blij mee. Bedankt!
1 June 2024
Nicoline
Tiel
Voor een conferentie hadden we extra keycords nodig in twee verschillende kleuren. De keycords zijn van goeie kwaliteit en werden snel geleverd. Fijn ook dat het mogelijk is om achteraf te betalen.
24 May 2024
Evelien Veltman
Amersfoort
Al verschillende bestellingen gedaan en altijd zeer tevreden over kwaliteit van producten, snelheid van de levering en de service
15 December 2023
Nanda
Veendam
Ik had 200 hartvormige kaarsjes snel nodig. Het was de vraag of ik ze op tijd binnen zou krijgen. Medewerker heeft mijn mail direct opgepakt en de kaarsjes waren zelfs een dag eerder in huis dan verwacht en gehoopt. Dank nogmaals
29 August 2023
Een dankbaar persoon
Rotterdam
Mijn laser gegraveerde glazen onderzetters werden heel snel in uitstekende kwaliteit geleverd. Ook de hieraan voorafgaande correspodentie verliep correct en deskundig.
22 August 2023
Henk
Hilversum
Het product is heel erg mooi en werd snel geleverd. Communicatie ging ook erg vlot, top!
18 August 2023
Maaike
Oosternijkerk
Na bestelling gelijk reactie dat veel niet op voorraad is en lang moeten wachten op een alternatief. Na eindelijk de bestelling te hebben ontvangen( in 3 delen) blijkt de bestelling niet compleet en ze zijn ruim 3 weken niet bereikbaar ivm vakantie. erg slechte ervaring dus! voor ons nooit meer via deze site bestellen!!
Beveelt niet aan
11 July 2023
Femke
Varrseveld
Bestelling werd snel uitgevoerd. Contact met de klantenservice was uitstekend. Wij zijn zeer tevreden.
22 May 2023
Wijkvereniging Bilgaard
Leeuwarden
We hadden op korte termijn pleisterdozen nodig en dit is in goed overleg snel geregeld en zelfs eerder geleverd dan werd aangegeven. Top service
26 January 2023
Thomas
Waddinxveen
Snelle levering, mooie tassen en snelle en vriendelijke medewerkers.
16 January 2023
Marsha
Groningen
Ik bestel regelmatig bij Yesgifts en ben altijd erg tevreden over de snelle levering en kwaliteit van de artikelen.
21 October 2022
Monique
Hoogeveen
We hadden een probleem met de datum waarop we de items nodig hadden. Van uw kant is er alles aan gedaan om alles op tijd te kunnen leveren. Dit is gelukt. De items zagen er goed uit.
17 September 2022
Hanneke Berends
Kesteren
Fijn contact via de email: vraag werd snel beantwoord.
Heleen
Amsterdam
JD
Barneveld
Geen vervelende verrassingen, alles kwam op tijd binnen en zoals het beschreven stond.
Candice
'S-HERTOGENBOSCH