Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat verzending en verpakking in orde waren. Het product voldoet aan de verwachtingen. Een aantal opmerkingen noemt de bedrukkingen en het ontwerp positief. Al met al is de feedback zeer positief.
Geen vervelende verrassingen, alles kwam op tijd binnen en zoals het beschreven stond.
26 August 2022
Candice
'S-HERTOGENBOSCH
Een communicatiestoornis is op een prettige wijze opgelost en verdient zeker een pluimpje. Wij zijn tevreden met het geleverde.
22 August 2022
Thea
Rotterdam
NOOIT bestel ik nog via deze site. Betaald voor 100 flessen waarvan er een 30-tal ok waren. Uitgedeeld als kado op school, na halve dag was 70% kapot. Direct contact opgenomen, foto’s, filmpjes gestuurd. Geen tussenkomst, alleen op de flessen die we kunnen terugsturen… Dit was een kado voor de kinderen van onze school! Ouders hebben die weggegooid! Na 1 maand pas reactie gekregen dat de kapotte flessen teruggestuurd moesten worden… Niemand bewaard iets kapot zolang als het gekregen is! Betaald voor een potje ellende!!!
22 August 2022
Virginie
Brugge
Wat ben ik fijn geholpen. Makkelijk te bestellen. Op tijd geleverd (zelfs 1 dag voor de prognose). Goed aangekomen. Artikel was boven verwachting. Echt top! Fijn dat de betaling achteraf kon.
15 June 2022
Ria Brands
Epe
de levering was zeer snel. De communicatie verliep ook vlot. Kortom, wij zijn enorm tevreden.
31 March 2022
Jeannette
Ugchelen
vriendelijke man aan de telefoon, supsnelle levering, chapeau
21 March 2022
riny verhoeven
Well L
Goede kwaliteit en super snel geleverd. Goed geïnformeerd over het bestelproces.
23 February 2022
Brigitte
Roermond
Van de 250 verfrissingsdoekjes welke ik heb besteld zijn er zeker 75 uitgedroogd. Ik kan er dus niet op vertrouwen dat het product goed is zonder deze eerst te openen.
3 February 2022
E.
Almere
Eerder verfrissings doekjes (vochtig) besteld waarvan een deel uitgedroogd. Direct na melding is er contact mij mij opgenomen en zijn de doekjes vervangen. Heel fijn dat zij hun kwaliteit op deze manier waarborgen.
3 February 2022
E.
Almere
Na een bestelling te hebben geplaatst kregen wij snel reactie dat niet alle kleuren voorradig waren. Hiervoor hebben we ook weer snel goede alternatieven kunnen bestellen en deze werden snel geleverd. Wat ons betreft: prima service.
28 January 2022
Montaigne Lyceum
Den Haag
Uitstekende service en goede kwaliteit mijn klanten waren zeer tevreden met hun geschenkje
18 January 2022
Rosita
Wetteren
Last minute nog een kerstactie op poten gezet en is succesvol tot stand gebracht, mede mogelijk door de vlotte en duidelijke communicatie van YESGIFTS. Bedankt!
12 January 2022
Eva
Kortrijk
SNELLE REACTIE .... NETJES OP TIJD GELEVERD. ZEER ZEKER AANRADER !!!
Judith
Den Bosch
Mijn pakket niet ontvangen, duurt blijkbaar nog een tijdje. Jammer
Hans
Delft
Dat gekregen wat besteld was. Levering op tijd
Reklatekst
Hengelo
Wij hadden (als transportbedrijf) op stel en sprong 15 documenttassen nodig rond de feestdagen. Maandagochtend gemaild, maandagochtend afgehandeld en verzonden en dinsdagochtend in huis. En daarnaast ook nog goede kwaliteit voor een kleine prijs. Wij zijn kortom heel tevreden met onze bestelling.
Robert
Lichtenvoorde
zeer positief
henk goorman
RIJSSEN
Onze eerste bestelling was er snel ondanks alle eindejaar drukte. Het zal dus zeker niet onze laatste bestelling bij jullie zijn!
Hiernumaals
Soest
Bij een vraag op de bevestigings mail werd ik keurig te woord gestaan.
Marten
Leiderdorp
goede prijs - kwaliteit verhouding prima levering , netjes verpakt.
9 January 2022
Hilde van Straten- de Caluwé
Steenbergen
Zelfs in de drukke december maand alles netjes opgelost en geleverd
Sona
Wierden
Duidelijke website, Alles goed verlopen !
Kelly VAN DEN BOSCH
Boutersem
Bestelling geplaatst, bevestiging ontvangen, factuur op email; betaling gedaan. Zending gemist, omdat ik niet thuis was. Email ontvangen waar ik mijn zending kon ophalen. Keurig te woord gestaan door een medewerker. Pakketje opgehaald. Alles prima verlopen. Bedankt!
C.J. Groenhuijzen
Almere
Ik had 15 voetbaltassen besteld met opdruk, materiaal ziet er goed uit, opdruk ook naar wens. De gehele bestelling zou 10 werkdagen duren, maar dit werden er bijna 2 x zoveel. Communicatie is minimaal en amateuristische (in schrift per mail, zonder aanhef enz) Ze reageren wel erg snel, als je een mailtje stuurd. Ik geef ze het voordeel van de twijfel, omdat het een bestelling betrof in de maand december, wat een drukke maand is.
Hans
Zoetermeer
Goede service en een goede pijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn erg behulpzaam geweest met al onze vragen en eisen.
6 January 2022
G