Pluspunten
Verbeterpuntenafspraken mbt levertijd nakomen, inleven in klant problemen, actievere opstelling bij klachten. ("we zullen zien wat we kunnen doen" is té vrijblijvend). De betreffende klacht had nl grote gevolgen voor klant.
Pluspunten
10 maal een 10 dat zegt genoeg. prettig contact, professioneel, snel en prima kwaliteit
Geef op de website aan dat als iemand voor het eerst klant wordt gevraagd wordt om vooraf de factuur te betalen. Nu kreeg ik het product later dan ik bedacht had omdat deze stap er nog tussen kwam.
Pluspunten
Hele snelle reacties en aanpassingen op de offerte. Prettig meegedacht! en snel afgewikkeld. Prima service en goede kwaliteit
Pluspunten
Prima communicatie, correcties werden direct aangepast
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle levering, fout in factuur is wel snel hersteld
VerbeterpuntenEr werd 5 euro teveel gerekend ten op zichte van het bedrag dat ik in eerste instantie moest betalen. Dit vond ik erg slordig. Na een mailwisseling heb ik uiteindelijk wel het juiste bedrag betaalt. Ik heb linnen tasjes besteld. Ik gebruik dit met batikverf. Het valt me wel tegen hoe slecht deze tasjes de verf pakt. Ik hoop dat als ik ze eerst ga wassen, dit beter wordt. Dit moet ik dus nog uitproberen. Ik had een paar vragen over een bepaald soort tasje en of deze te gebruiken zijn met batikverf, maar kreeg hier geen duidelijk antwoord op.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijk te bestellen.
Pluspunten
Zeer prettig contact en super snelle levering.
Pluspunten
Ik vind ze supersnel. Goeie service
VerbeterpuntenIk hb niets te klagen
Pluspunten
Snelle reactie op mails snelle levering (was eerste keer)
Verbeterpuntenmisschien verzendkosten minimaliseren... Sommige doosjes waren wat gedeukt, maar kon ik zelf goedplooien