Pluspunten
snel en goed
Pluspunten
Snelle levering, prima lampjes
VerbeterpuntenWij bestelden meer dan 100 lampjes. Een aantal deed het helaas niet.
Geachte heer Vogel, Wij hebben u geen stickers geleverd maar hartjes lampjes, ziu u zio vriendelijk willen zijn om uw beoordeling te herzien?
geen
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs!
Pluspunten
snelheid van levering gebruiksvriendelijke webshop achteraf betalen
Verbeterpuntengeen
Aantal lampjes (sleutelhangers) werkten niet
Pluspunten
Voor mij was Yesgifts tot voor kort onbekend. Meer bekendheid is wellicht op zijn plaats
snelheid van afleveren
Pluspunten
Erg snelle levering!
geen
Pluspunten
Snel geleverd, goede prijzen en netjes ingepakt.
VerbeterpuntenOp de site aangeven dat je als particulier wel eerst zelf moet betalen, na levering geldt alleen voor bedrijven.
Pluspunten
Snelle levering.
Verbeterpuntennvft
Pluspunten
Supervlotte medewerking, een echte aanrader! Jullie horen ons zeker en vast terug!