Pluspunten
Wat op de site staat dat krijg je ook echt
de kettingen met gegraveerde hartjes waren van slechte kwaliteit, de een na de ander viel uit elkaar of werkte niet. Jammer!
Pluspunten
snel makkelijk reageren snel en accuraat grote verscheidenheid aan producten
Verbeterpuntenverzendkosten zijn altijd 10 euro, ook bij kleine opdrachten. Dat weerhoudt mij er soms van iets te bestellen.
xxx
Pluspunten
Zeer klantgericht! perfecte service!
Pluspunten
Alleen maar positief, complimenten
Pluspunten
Snelle reactie, snel geregeld, snelle levering, top!
Positive
very fast delivery
SuggestionsNot enough choices in ring spun. We only buy Gildan ring spun or similar quality, you only have a few listed. The ring spun are softer than the ultra and non ring spun.
Pluspunten
NIET
Verbeterpuntenniet behulpzaam, komen afspraken niet na, doen moeilijk over retouren, betalen niet op tijd terug, geen aanrader om iets te kopen
Everything was great!
deze vraag kan u personeel beter beantwoorden .
hoge verzendkosten!