duur
Pluspunten
Snelle levering. We hadden een verkeerd product ontvangen. Wat die dag nog is opgelost.
Pluspunten
Alles keurig afgehandeld! Prima bedrijf!
VerbeterpuntenGraag nog meer asortiment, voor modebranche
Pluspunten
vriendelijk te woord gestaan na tel. informatie.. . supersnelle levering ook op een ander adres.. volgend jaar weer een bestelling plaatsen.. [ voor een jaarlijks uitje met vrienden..] !!
Verbeterpuntennvt.
Pluspunten
leuke gimmicks
Verbeterpuntengeen
Prima hoor een enquete maar op basis van 1 bestelling zonder gekke dingen kan ik moeilijk een beoordeling geven.
Pluspunten
goedkoop, flexibel, stuurt sample(s) zonder voorbehoud
VerbeterpuntenWat ik jammer vond is dat het logo+tekst kleiner uitvalt dan verwacht (na mijn tweede aanlevering). De tekst had makkelijk groter gekund als ik dit had geweten. Het is nu leesbaar tot 1,5-2 meter en het doel was 3-4m. Yesgifts heeft ervaring hiermee verwacht ik, dus had ik het aardig gevonden dat ze een beetje mee hadden gedacht. Ik had 153 petjes besteld, maar 150 gekregen. Dat zijn er 3 te weinig. Nu had ik twee gratis samples gekregen, dus wil ik er geen drama van maken, maar feitelijk klopt het niet.
Pluspunten
Fijn bedrijf om goede kwaliteit spullen te bestellen tegen een mooie prijs