Product was geleverd zonder speld. Speld bevestigen en opspelden was erg lastig. Er waren verschillende hartjes die niet werkten!!!
Bestelling gekregen maar wil het graag retourneren. Volgens de website is dit mogelijk, echter is er geen contact met het bedrijf te krijgen. Zowel het contactformulier op de site als het telefoonnummer als het mailadres is geprobeerd.
Pluspunten
????
VerbeterpuntenIk heb nog geen tijdschrift ontvangen?? Ik wacht nu al ruim twee maanden?? Ik heb het via internet aangevraagd. Dus ik heb niets met personeel te maken gehad. Ik vind het heel irritant dat ik eerst alles moet invullen voordat ik dit pas kan versturen.
Pluspunten
Bij veel bedrijven die relatiegeschenken verkopen moet je minimaal een groot aantal afnemen en/of kun je alleen als bedrijf bestellen. Bij Yesgifts.nl kon ik als particulier een klein aantal bestellen. SUPER!
geen
Pluspunten
Ondersteuning van het personeel
VerbeterpuntenProduct niet goed. Lampjes werkten niet en waren heel breekbaar
Als je in de mail zet bij doorsturen van betalingsbewijs kan de levering vroeger moet je deze afspraak ook nakomen
Pluspunten
vlotte service,goed product
Pluspunten
Zeer goedkoop.
VerbeterpuntenLevertijd wel lang. Dinsdag besteld en de week daarop op maandag geleverd.
Pluspunten
gewoon toppie. Je krijgt goede klantenservice: er wordt geluisterd naar je en je wordt serieus genomen, men neemt de tijd. Kwaliteit van de spullen: super, tevens hebben ze kleuren in het assortiment die ze niet in de winkel hebben. Leuk om te combineren met accesoires in huis
Verbeterpuntenhelemaal niets!
Pluspunten
Toegankelijk programma, makkelijk in gebruik. Veel mogelijkheden.
VerbeterpuntenProgramma mag uitgebreid worden met meer mogelijkheden op het gebied van bijsnijden en verkleinen/vergroten van een afbeelding. Keuze uit soorten pagina's mag uitgebreid worden.