Pluspunten
Prima; we hadden petjes besteld voor een spel, daar kan dus weinig mis mee zijn.
Pluspunten
Snel en goedkoop, helaas is de bestelling niet uitgepakt zoals beoogd.
VerbeterpuntenEen sample, fysiek of online, waardoor de klant nog eenmaal de kans heeft om het product te zien.
Pluspunten
Bestellen kon niet via de website, maar na een telefoontje werd alles keurig geregeld. Snelle levering ook, top!
Pluspunten
Snelle levering, snelle communicatie.
Pluspunten
vriendelijk en oprecht
Pluspunten
Snelle levering, goed bereikbaar voor overleg
VerbeterpuntenZending kwam in 2 keer. Had ook ineens gemogen, want ik had geen haast.
Er wordt BTW aangerekend nochtans als jullie van NL naar een ander land versturen zou er geen BTW aangerekend dienen te worden
Pluspunten
snelle service
Pluspunten
Goede communicatie
Verbeterpuntengeen