Pluspunten
Snelheid van levering!
Pluspunten
Alles volgens afspraak, goed verzorgd en keurig op tijd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
- goede kwaliteit petjes - niet te duur - al één dag later geleverd - en nog wel op een andere locatie (kampterrein van het schoolkamp) - de verdere afwikkeling is netjes geregeld
Verbeterpunten- het was me niet meteen duidelijk hoe we het geld moesten overmaken; nu ging er vervolgens de schoolvakantie overheen (was uiteindelijk geen enkel probleem)
Mijn klacht dat de aangekochte goederen niet voldeden aan de vooropgestelde norm is niet behandeld
Pluspunten
Vriendelijk telefoongesprek.
VerbeterpuntenDe prijs van het product dat ik heb gekocht, is op zich redelijk, maar doordat er nog btw en bezorgkosten bijkomen, ben ik toch duurder uitgekomen. Ik heb mij daarop verkeken. Btw en bezorgkosten is begrijpelijk, maar dat krikt wel de prijs op.
Pluspunten
op en top service.........
Pluspunten
Snelle levering en product naar verwachting
VerbeterpuntenMoest zelf achter de factuur aanbellen, dat maak je tegenwoordig niet vaak meer mee
Pluspunten
* 1 bestelling is erg weinig om een goed beeld te krijgen van de werkwijze van Yesgifts * Snelle levering * Keurig afgehandeld
VerbeterpuntenWanneer uit e-mailadres niet opgemaakt kan worden met een heer of dame te doen te hebben, aanhef mw of dhr in email te gebruiken
Pluspunten
Het wordt netjes ingepakt en goed bezorgd thuis. wanneer het bezorgd wordt, van tevoren krijg je bericht.