Uitstekende ervaring , aan te bevelen

Ik ben door mijn rechtsbijstand verzekeraar de ARAG naar Omnius in contact gebracht. Omnius heeft mij snel en professioneel verder geholpen. Na een aantal concrete en relevante vragen tijdens de intake was de casus snel duidelijk en ben ik snel doorverwezen naar een deskundige advocaat.

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

Positief. Nu afwachten of en hoe de volgende stap zal zijn.

Heel positief heb ik ervaren dat mijn vraag goed werd begrepen. Het antwoord was duidelijk en hoopgevend. De vragen die gesteld werden vond ik gegrond en zorgzaam. Het besluit om een deskundige in te schakelen geeft mij hoop op een goede oplossing op mijn vraag/het probleem. Vandaar: kijken naar de volgende stap of en hoe deze de oplossing kan geven op mijn vraag/het probleem. Hoopvol.

uitstekend

Buitengewoon professioneel

Ik ben snel terugebeld.

Dit is de eerste keer dat ik een advocaat neem. Het was duidelijk geïnformeerd.

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

Snel en betrouwbaar geholpen!

Mijn ervaring was positief!

Geholpen binnen 3 uur!

Tijdens een intake gesprek met omnius werden duidelijke vragen gesteld waardoor mijn zaak direct duidelijk naar een advocaat gecommuniceerd kon worden. Binnen 3 uur na mijn intake gesprek met omnius werd ik gebeld door een advocaat die volledig op de hoogte was van mijn zaak en me duidelijk uit kon leggen hoe alles in z'n werk gaat. Ik heb zelf nog nooit een advocaat nodig gehad, dus had geen ervaring. Omnius heeft me hier makkelijk doorheen geholpen.

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

Goed geholpen zoals je mag verwachten

Snelle actie verricht door in korte tijd een geschikte advocaat te vinden ie mij ook weer erg snel benaderde. Een vlot begin van een helaas noodzakelijk proces om voor mijn rechten op te komen.

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

To the point, snel, duidelijk, professioneel en toegankelijk.

Ik heb een heel prettige ervaring - tot dusver want de zaak loopt nog - met een van de advocaten. Hij is heel duidelijk en adviseert goed, denkt mee, is geduldig en komt met relevante input. Kent de wetgeving heel goed en weet de juiste punten te benoemen.

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Nee

Snelle handeling

Zeker want in een razendsnelle tijd, een goede en ervaren advocaat kreeg ik van U. Top!

niet goed

De advocaat heeft na 2 dagen nog geen contact opgenomen,

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

Duidelijke en overzichtelijke website. Snelle service, vriendelijke medewerker. Gaf goed gevoel. Er wordt snel een matchende partij gezocht. Zelfde dag al contac.

Perfecte service

Erg efficiënt, snel actie ondernomen

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

Chapeau! Ofschoon ik die uitdtukking haat, maar in dit geval echt van toepasdingl

Prima, snel, efficient, professioneel, aanvankelijk leek de dame met wie ik tel.contact had, zeer afstandelijk en niet al te vriendelijk, maar ze bleek, na t aanhoren van mijn verhaal, aardig, meelevend, snel van begrip. Kortom zeer tevreden!

zeer goede informatie

snelle doorverwijzing naar de juiste advocaat

Tevreden

Sinds ik gebeld had is mijn fustratie betreft de uitwerking van een lopende zaak goed opgevat. Door goed berip, uitleg en vooral aardige en vriendelijke support. Ik ben zeer tevreden over Omnius. Ondertussen. heeft een advocaat mijn opgebelt en ook meteen een afspraak mee gemaakt.. En lijkt mij positief.

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

İk werd gelijk geholpen ben zeer dankbaar

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

Mijn juridische situatie werd duidelijk voor mij

Goede ervaring

grote schanden

Beste naar dat ik alles wat ik moest aan leveren kreeg ik vandaag dit schijven van het advocaten kantoor en vind het rond uit belachelijk en geen gang van zaken. En zit nu zonder advocaat grote schanden is het . ------------------------------------------------------------------------ Geachte heer D, We hebben uw e-mail in goede orde ontvangen. Helaas kunnen wij uw dossier niet in behandeling nemen in verband met belangenverstrengeling. Indien u wenst kunnen wij u doorverwijzen naar een van onze collega's? Met vriendelijke groet, dhr. J. Bonnemaijers RechtNet Advocaten B.V. Pettelaarpark 87 5216 PP 's-Hertogenbosch tel. +31 (0)73 - 615 43 11 www.rechtnet.nl [email protected]

Heel tevreden

Goed geholpen

Snel geholpen

helaas slechte match

Helaas was niet doorgegeven of doorgekomen dat ik een toegevoegde advocaat zoek vanwege te laag inkomen. Ik ga het nog een keer proberen bij Omnius

Nog geen mening

Ik hoop op een geresulteerd intake gesorek

Super goed geholpen

Goed gesprek gehad en ook een goede tip

Binnen 1 uur teruggebeld alles geregeld binnen 2 uur

• Dienst is gratis geleverd door Omnius Ja

Meteen doorverwezen naar een advocaat!

Her advocaten kantoor belde mij binnen twee dagen terug. we zijn bezig met een bezwaarschrift. Suoer!

Papendorpseweg 95

3528BJ Utrecht