3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik heb op eerste gezicht positieve indruk gehad. Ik heb nog geen mening over dit bedrijf.

Pluspunten

Snel, professioneel en vriendelijk contact.

N.v.t.

Pluspunten

goed meegedacht wat in mijn situatie de beste oplossing was!

Pluspunten

Werd meteen geholpen

Pluspunten

Snel en vriendelijk door verwezen naar een Advocaat

Nvt

Pluspunten

Snel geholpen echt top

Pluspunten

Een keurige reactie gehad. Helaas heeft het advocatenkantoor waar ik naar door ben verwezen geen contact met mij opgenomen.

Pluspunten

Snel een afspraak kunnen maken Afspraak op tijd Goede ontvangst Goed gesprek

Uitstraling wachtkamer is matig Bij vervolgmail is mijn naam verkeerd weergegeven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het kennismakingsgesprek verliep positief. De advocaat neemt tijd om het dossier te lezen en over de casus na te denken. Helaas bestond er geen mogelijkheid tot onmiddellijke bemiddeling, gezien de aard kwestie. Besloten elders vertegenwoordiging te zoeken voor een huurrechtgeschil.

Vanwege de spoedeisendheid van de kwestie had er consensus bereikt kunnen worden over een vaste prijs voor de zaak.

Pluspunten

ja zeker ben meteen de volgende dag geholpen goeie gesprek ook gehad Bedankt

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Op de dag van online inschrijven ook telefonisch contact gehad.

N.v.t.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

During the telefon call and in the web site it is indicated that the network omnius offers packages for particular cases. the reality is very different. It was a per hour charge.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle afspraak

gratis intake gesprek is 15 min en geen uur advocaat niet veel kunnen doen voor mijn probleem,was er niet geheel van op de hoogte.

Pluspunten

Pluspunten

Juiste afhandeling van een voor ons vervelende zaak prima opgelost

Pluspunten

Vriendelijke service en meneer toonde betrokkenheid. Informeerde mij naar de mogelijkheden en gaf duidelijk aan welke richting we naar toe zouden gaan in deze procedure. Meneer heeft een aantal keren contact met mij opgenomen wat ik zeer waardeerde.

Ik heb de situatie op een andere manier kunnen oplossen en heb de voicemail ingesproken en dat doorgegeven. Daarna heb ik niets meer vernomen...In ieder geval hartelijk dank voor het advies en de betrokkenheid. Groet, Abby Spriensma

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling

Alleen niet correct. Gaf door dat ik namens iemand belde uiti Amsterdam en dat ik graag een advocaat in Amsterdam wilde. Omdat ik contactpersoon ben heb ik mijn gegevens doorgegeven. Vervolgens kreeg ik in eerste instantie een adres in Nijmegen. Daarna in Amsterdam maar niet het kantoor dat ik had opgegeven. Is dus 2x niet goed geluisterd. Eerst door het eerste telefoontje, daarna gebeld naar Nijmegen om te zeggen dat ik het genoemde kantoor in Amsterdam wilde. Kreeg dus een ander kantoor aangewezen.

Pluspunten

Snel en efficient gevolgen.

Pluspunten

snel handelen goed uitluisteren rekening houdend met wat je aangeeft.

zou het even nu niet weten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

- snel contact met een jurist

betere voorlichting.

2 sterren: slechter dan verwacht

Communiceren dat het door de klant uitgekozen advocatenkantoor de zaak niet wil aannemen en niet zomaar doorschuiven naar een ander kantoor, kilometers verderop.

Papendorpseweg 95

3528BJ Utrecht