Goede en snelle service

Precies geleverd wat besteld was. Duidelijke communicatie en mooi product. Zeker tevreden

Johan gaf goed advies

Lang moeten wachten op onze deur en hangt ook nog niet!!!

Opdekdeur besteld, 10 weken ongeveer moeten wachten en kregen een stompe deur. Deur laten ophalen en er moest weer een nieuwe deur besteld worden. Dit duurde nog 3 weken. Deur uitgepakt, was gelukkig de juiste deur nu alleen geen deurbeslag. Bleek dat de deur die opgehaald was bij ons daar zat het deurbeslag bij maar de chauffeur zei dat alles mee terug moest. Dat hadden we dus moeten houden. Weer contact gehad en het deurbeslag zou opgestuurd worden en binnen 2 dagen bij ons zijn via postnl. Uiteindelijk duurt dit dus langer want we hebben geen deurbeslag ontvangen en via PostNL ap duurt dit nog een aantal dagen. Dus de deur staat nog steeds niet bij ons in de woonkamer....

Alles keurig afgeleverd

We hadden geen beschrijving wat we met de ijzeren plaatjes moesten dien die er bij zaten. Later via helpdesk gekregen.

Prima service, goede uitleg en snelle levering

Snel en duidelijk antwoord aan de telefoon, redelijk heldere website en iig compleet met alle toebehoren van de deuren. Levering onverwacht snel in deze drukke tijden.

Ik ben zeer tevreden met de attente manier van communicatie.

Vanaf het moment van bestellen van mijn product tot het afleveren daarvan werd ik op de hoogte gehouden van het proces. Ook de service bij retour en inwisselen was zeer klandvriendelijk

Omdat alles heel goed geregeld is

Prima, wordt goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling

Bestelling keurig volgens afspraak geleverd.

Scherpe prijs en snel geleverd

Heb een deurkruk besteld bij deze firma en deze opgehaald. Van het begin tot het eind netjes geïnformeerd. Ben tevreden en zou er weer bestellen.

Gewoon prima

Deuren netjes volgens afspraak geleverd. We waardeerden ook de gratis achteraf betalen optie.

Perfecte winkel

Fijne en prettige site bij uitzoeken en bestellen nieuwe deur. Prima geregeld alles. Ook bij het verzetten van de afspraak om te bezorgen. Onze volgende deur bestellen we zeker hier weer.

Een snelle en correcte levering.

Via mails keurig op tijd op de hoogte gebracht van leveringsdatum/tijd! Zorgeloos !

Levering volgens afspraak

Goede begeleiding bij het samenstellen van de gekozen deuren. Per mail werd ik op de hoogte gehouden van de voortgang.

Kundige en vriendelijke service

Uitstekende en vriendelijke service.

Nette afhandeling

Overzichtelijke site, prettig gebruik van de site en ze komen na wat ze beloven.

Geweldige deuren leverancier.

Goede communicatie en levering

Goed afgehandeld gebrek in de levering.

Er zaten doorlatende plekjes in het melkglas. De deur werd zonder problemen omgeruild. Ook het verloren gegane paumelle werd snel toegezonden. Top service, Bedankt D&R

Duidelijke informatieverschaffing over de voortgang

Via een andere website bij D&R terecht gekomen en vanaf moment 1 goed op de hoogte gehouden over de voorgang. Ook precies zoals voorspeld op de juiste datum de spullen geleverd gekregen. Met name complimenten over de communicatie

Belachelijke lange levertijd.

In november een standaard kozijn en deur van Svedex besteld. Pas eind februari geleverd (12) weken. Veel te lang voor een standaard op voorraad zijnde product van Svedex. De verbouwing heeft nu flinke vertraging opgelopen met alle gevolgen van dien. Ik bestel dus niet nog een keer in deze shop..

Snel en goed

Uitstekende snelle reactie op mijn vraag. Bestelling was dezelfde dag nog geregeld.

Mooie deur-kozijncombinatie en snel geleverd

Ik was op zoek naar een makkelijke kant-en-klare oplossing voor een nieuwe deur en kozijn. Deze bij D&R gevondenvoor een scherpe prijs. Prima materiaal van Austria en snel thuis geleverd. De verbouwing is nog niet af, ik ga nog een paar combi’s bestellen.

makkelijk bestellen online en ophalen

Aflevering netjes geregeld

Gegeven informatie was correct - evenals adviezen. Enige minpunt was de tijd welke zat tussen bestelling en aflevering

Kelvinring 4

2952BG Alblasserdam