Goed, zakelijk, snel, goed advies, goeie communicatie ook met transporteur.

Order zoals afgesproken geleverd.

Tevreden

Juiste materialen voor de juiste prijs

Het bestelproces is duidelijk en helder. Je wordt op de hoogte gehouden van het verloop. Dit stopt echter als zij de materialen binnen hebben. Tot het in de planning zit voor de bezorging, die overigens niet gratis is, hoor je tussendoor niets meer. In mijn geval duurde het ruim een week voor mijn bestelling werd bezorgd nadat zij de materialen binnen hadden. Er hoefden geen werkzaamheden of verdere bewerkingen aan gedaan te worden. Gewoon een deur met losse klink. Dit logistieke proces zou sneller moeten, zeker ivm de betaalde bezorgkosten van €29,00. Afstand Alblasserdam tot afleveradres is niet groot

De deuren zijn prachtig van kwaliteit

De deuren zijn allemaal van topkwaliteit en netjes afgeleverd. Helaas wel beetje vertraging met de levering a.g.v. leveringsperikelen van de fabriek. Communicatie omtrent de levering en afhandeling was goed.

Zorgvuldig

Zorgvuldig

Spullen vlot geleverd en volgens verwachting. Niets mis mee.

Uitstekend geholpen

Langs geweest bij de winkel in 1e instantie. Goed geholpen en alles online besteld voor een kamerhoge deur. 1 product had ik achteraf niet nodig, keurig het geld geretourneerd gekregen. Aanrader!

Uitvoering goed, voorbereiding (inmeten) had secuurder gemogen

Prettig

Duidelijke website

Door de duidelijke en overzichtelijke website had ik de juiste producten zo gevonden. Standaard communicatie via mail, geleverd zoals in mail aangegeven .

Prima levering, geheel volgens afspraak. En zeer goedkoop t.o.v. andere leveranciers

Wij hebben 6 Weekamp deuren besteld en keurig op tijd geleverd gekregen. Geen gedoe, geen poespas, direct to the point en uitstekende dienstverlening. Bovendien was D&R heel stuk goedkoper dan andere aanbieders. Voor dezelfde prijs hebben we kwalitatief veel betere en luxere deuren kunnen kopen. Zeker een aanrader!

Gebrekkige communicatie

Op maandag 28 september een bestelling gedaan van een paar scharnieren, dezelfde dag een mail dat de bestelling de status Verzonden heeft. In de mail staat dat e.e.a donderdag of vrijdag, dus 1 of 2 oktober, wordt verzonden, dus die status is niet juist dan. Maandag weer contact opgenomen wanneer e.e.a nu eindelijk eens wordt verstuurd, ja het is verstuurd, maar dat blijkt eerst niet in de PostNL-app, want daar staat dat zij het nog niet hebben ontvangen. Dan toch eindelijk de status ontvangen in de app, levering dinsdag en op dinsdag weer de status levering woensdag. Ik ben benieuwd morgen.

Goede prijzen, prima levering

Naar verwachting, snelste levertijd online orders. Klacht met kozijn prima opgelost.

Goede service, goede kwaliteit, nette prijzen

Netjes geholpen, overzichtelijke site, even snel meedenken via een mailtje. Blij mee!

Goede prijs, snel geleverd.

deuren zijn precies zoals gehoopt/verwacht

Bestelling en service zijn top. Goede prijs. Deuren zijn compleet, met loper. verbeterpunt; communicatie over de verwachte leverdatum.

Heldere uitleg en service!

Nette prijzen, levertijd vrij lang.

Snelle levering en goed advies

Het was de eerste keer dat ik een product bij D&R besteld heb. Maar dat zal zeker niet de laatste keer zijn.

Flexibel, meedenkend en servicegericht

3 kozijnen en 7 deuren besteld (incl. beslag) Vanwege stukadoorswerkzaamheden had ik de kozijnen eerder nodig dan de deuren. De kozijnen kon ik al eerder halen en de deuren werden een paar weken later netjes op een zaterdag bezorgd op het moment dat het mij paste.

Goede service, kwaliteit en prijs

Op zoek naar vier Svedex deuren en kozijnen zijn we in de showroom goed geholpen. De levering ging ook nagenoeg volgens plan. De laatste deur kwam wat later maar dat lag aan de levering door de fabriek. Was alleen vreemd dat we niet direct in de showroom de order konden rondmaken, maar dat thuis via internet moesten doen. Maar dat gaf geen problemen.

Prima shop, prima prijzen, prima service

Bedrijf met duidelijk veel Expertise!

Super klantvriendelijk

Donderdag besteld en ‘ smaandags al in huis. Goed meedenken in oplossingen.

Uitstekende service!

De kamerhoge deur van 270cm keurig door D&R thuisbezorgd. Goede prijs en ook een super prijs voor het thuis bezorgen! Zeker een aanrader om hier te bestellen.

Slechte ervaring

Nog steeds mijn deurkruk niet geleverd. Jammer dat de communicatie onder de maat is. Ze laten uiteindelijk weten dat ivm vakantie later wordt, de bestelling loopt al vele weken

Skantrae deur en deurbeslag bestelling

Een skantrae deur en beslag besteld. Deur werd geleverd binnen de levertijd en hier netjes via de mail over geinformeerd. Bij aankomst bleek het deurbeslag er niet bij te zitten, dit kon in aparte leveringen komen, maar wat bleek, dit lag al klaar in de verkoopshop maar waren ze vergeten in te laden. Deze heb ik zelf nog opgehaald, bij binnenkomst duurde het even voordat ik werd geholpen, mogelijk moest de lunch even afgerond worden. Bij uitpakken vd deur bleek deze flink beschadigt, hierover gemaild, waarna als antwoord, uw bericht wordt in behandeling genomen. Dag erna een mail met daarin de orderbevestiging van een nieuwe deur. Dus prima! Hopelijk komt de nieuwe deur in goede staat binnen en kunnen we genieten van een mooie deur.

Precies het gezochte product.

Ik was op zoek naar een Svedex slot. Moeilijk vindbaar en in offline (speciaal) zaken hadden ze alleen andere merken/kleuren. Levertijd was zoals op de website staat, 5 tot 10 dagen. Ik vind een levertijd van 1 dag niet realistisch of van meerwaarde. Prijs was netjes, verzendkosten horen erbij als het gaat om een kleiner bedrag. Goedkoper is altijd leuker. In dit geval gewoon een eerlijke prijs.

Kelvinring 4

2952BG Alblasserdam