Prima levering, kwaliteit en binnen twee dagen in huis. Niets op aan te merken.

Geweldige after sales service

Na levering van een fout product dit snel erkend en zonder kosten voor de goede vervanging gezorgd.

Correcte bezorging en goede service

Correcte bezorging en goede kwaliteit

altijd goed

Wat is zoek is makkelijk te vinden op de site. Bestelling opgeven en betalen, gaat perfect. Dan is de bestelling uiteindelijk ook nog snel geleverd. Ben weer tevreden over mijn voorraad broekjes.

Super kwaliteit.

Ik geef een 10.

Goede kwaliteit snelle levering goede pasvorm

Goede pasvorm

Heel bijzonder!!

Bij de bestelling ging iets fout bij opgave van de maat. Direct email gestuurd (zondag), doch deze kon niet tijdig worden behandeld. De levering was direct onderweg. Telefonisch contact opgenomen en een retouradres ontvangen. Ook een bevestiging van een nieuwe levering (wederom foutieve maat). Weer gebeld en Femke gesproken, die alles direct is nagegaan en de juiste maat onderkleding heeft toegezonden. TOP!! Op zo iemand kun je bouwen. Dankjewel Femke.

Snel en correct

Snel en correct geleverd, thnxxxx

Supersnelle levering!!

Supersnelle levering, erg onder de indruk. Goed op de hoogte gehouden maar ook niet overdreven, gewoon keurig!

Goede ervaring

Ik had een verkeerde taille besteld en heb alles teruggestuurd. Ik heb een andere maat gekregen enkele dagen later. Dus alles is in orde gekomen. Daarvoor beste dank.

top

top kwaliteit en perfecte levering dit naar belgie toe dank je

Snelle en goede bezorgservice

Bij bestellen binnen 2 werkdagen de bestelling binnen… super

Prima geleverd

lang gewacht en toch gekregen.

Vlotte levering

Netjes ingepakt,ene dag besteld en andere dag bezorgd,vlugger kan het niet,gewoon super

Snelle en correcte levering

De bestelling is snel en correct geleverd, uitstekend dus.

Snelle en corecte levering.

Prima geregeld

Snelle service en niet te duur.

Betrouwbaar en goed.

Website is duidelijk Product is uitstekend van kwaliteit Levering wordt goed gecommuniceerd en is is exact volgens afspraak. Gewoon goed dus.

Altijd goede ervaringen!

Duidelijke website en heel snel binnen gekregen.

Goed geholpen vooraf aan de bestelling.

Op voorhand had ik wat vragen over de maatvoering van het product wat ik wilde hebben. Ondanks de drukte ben ik netjes geholpen.

Gewoon heel goed.

Product opzoeken, bestellen en de volgende dag binnen. Hoe makkelijk wil je het hebben.

Gewoon prima snelle en goed verzorgde levering.

Eenvoudig te vinden op internet gemakkelijk te bestellen en leuke korting acties . Daarna goed verzorgde en snelle levering.

Altijd goed

Alles heel snel en keurig geregeld,ook retourneren

Super snel

Echt gaaf altijd correct en snel geleverd.

Molenstraat 46

5014NE Tilburg

Over UnderwearMan.nl

UnderwearMan.nl Al meer dan 10 jaar de online Ondergoed specialist Wij verkopen Ondergoed voor het hele gezin. Dames kunnen zich uitleven aan ons zeer uitgebreide collecties.