Pluspunten

snelle levering en goede prijs

Pluspunten

Overzichtelijk en snelle service

Pluspunten

Snelle levering komt zijn afspraken na. Ga zo door.

Pluspunten

Snelle en goede levering. Heb eindelijk weer de kleur gevonden waar ik al een tijd naar op zoek ben.

Pluspunten

Goede communicatie, leuk en netjes ingepakt. Snelle bezorging.

Ga zo door! Dan komt de 10 vanzelf!

Pluspunten

uitgebreide collectie. Alle maten op voorraad. Snelle levertijd. Kortom prima ervaring.

Pluspunten

Wij waren zeer tevreden! Het product was goed! precies wat er afgebeeld was! En we hadden het ook snel in huis!

Wij vonden alleen de doos waar het in zat NODELOOS groot! Wij hadden maar 2 pakjes er in, maar er konden er wel 5 à 6 in! Het is niet alleen verspilling, maar ook slecht voor het milieu! Wij vinden dat daar over nagedacht zou moeten worden! Wie weet komen jullie met een mooie vervanger! En een Goed idee, zodat meer Fabrikanten dat ook gaan opnemen! Vr Gr. Mevr J.M. van Eijkelenborg

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima levering niets op aan te merken, goed verpakt etc. Helaas alleen dat er de vorige keer en nu weer een andere kleur is geleverd dan dat er op de site staat afgebeeld.

Leveren wat er staat en niet klakkeloos een andere kleur opsturen. Dat vind deze klant niet echt netjes.

Pluspunten

Snel en correct!

Pluspunten

Ik bestelde voor de eerste keer wat bij jullie, hoe kwam dat? Wel bij een andere (collega)kon ik wel bestellen maar kwam op de site niet aan betalen toe!!! Bij jullie: Makkelijke site,Snelle afhandeling, Bestelling klopte, Aflevering goed geregeld, Kortom ik wil jullie bedrijf aanbevelen en van mij krijgen jullie een 10

Zover ik nu kan zien : GEEN

Pluspunten

Pluspunten

Heel duidelijk alles..snel in huis

Pluspunten

Vlotte en snelle levering.

geen

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

10 slips besteld 9 ontvangen, een nog op nalevering. daar wacht ik nog op.

Pluspunten

Keurig netjes vriendelijk en snel

Nvt

Pluspunten

Alles is vrij vlot verlopen.

Ik heb helemaal niets te klagen,Bestelling is goed aan gekomen en ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

Duidelijke site, goede voorraad, snel, goede communicatie

Vervaldatum verjaardags voucher... Afschaffen die datum! ;-)

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Pluspunten

Goede overzichtelijke site, duidelijke bevestigingen (order is geplaatst, order is verzonden enz), duidelijke afspraken die na worden gekomen, zeer veel aandacht (op site, per E-mail, begeleidend schrijven in pakket) voor bereikbaarheid in het geval dat gewenst is, concurrerende prijzen, direct korting bij bestellingen boven bepaald bedrag waar ik niet op had gerekend, puntensysteem voor kortingen bij volgende bestellingen, bijgesloten bon voor korting op volgende bestelling. Underwearman gekozen vanwege goede ervaringen van familielid. Zeer klantvriendelijk bedrijf.

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

Goede, duidelijke site en nette levering op tijd

Pluspunten

Supersnelle keurige levering!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service. Bestelling na 1 werkdag binnen.

Verpakking kan beter. Textielen produkt zat los in de doos. daar had wel een plastic zakje omheen gemogen. Stel dat het nat geworden was.

Molenstraat 46

5014NE Tilburg

Over UnderwearMan.nl

UnderwearMan.nl Al meer dan 10 jaar de online Ondergoed specialist Wij verkopen Ondergoed voor het hele gezin. Dames kunnen zich uitleven aan ons zeer uitgebreide collecties.