Pluspunten

snelle levering levering cf afspraak

Pluspunten

snelle service website is duidelijk en overzichtelijk veel keuze beveiligde betaling

website is niet altijd up-to-date

Pluspunten

Ik had 2 sets besteld in verschillende maten, voordat de order verzonden werd kwam er een telefoontje of dit klopte. Deze persoonlijke en oplettende werkwijze kan ik zeer waarderen!

Pluspunten

Uitgebreide keuze, concurrerende prijzen en het belangrijkst : levering volgens afspraak !

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

snelle levering niet te duur heel veel keus duidelijke site

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, netjes in de doos en verpakkingen.

Pluspunten

Prima en snelle service.

Minder mailtjes na bestelling graag!

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering, geen verzendkosten!, mogelijkheid om het product te verpakken in cadeauverpakking, groot assortiment, gebruiksvriendelijke internetsite.

Pluspunten

Ik vond het allemaal goed geregeld.Ik wilde alleen 4broekjes bestellen maar dat kon niet.Kun u mij hier een antwoordt opgeven.Verder een 9 hoor.

Pluspunten

snelle levering goede kwaliteit bovendien gunstige prijs!! ik ben zeer tevreden over The Underwearmen.nl

Pluspunten

Goede en snelle afwikkeling en ondanks dat enkele van mijn bestelde items niet op voorraad bleken te zijn werd dit snel opgelost met daarbij een prettige en betrokken communicatie v.w.b. de verdere voortgang. Verder mooie artikelen voor nette prijzen en incl. verzendkosten !

Pluspunten

Eenvoudig, snel, overzichtelijk.

Pluspunten

Snelle en keurige afhandeling

Pluspunten

alles perfect afgehandeld 5 onderbroeken besteld en 1 gratis erbij gekregen, weet niet wat de reden was, maar wel een leuk gebaar

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel geleverd.

Kleur omschrijving bij kleding kan beter (paars=blauw?)

Pluspunten

Snelle levering, perfecte afhandeling. Goede overzichtelijke site

Pluspunten

Het bestelde goed stond op de site gemarkeerd 'in voorraad', doch bij bevestigingsmail bleek dit niet te zijn. Heel snel kreeg ik via mail de vraag of we tevreden waren van de service. Zonder ontvangen goed is dit uiteraard niet te beoordelen. De communicatie hieromtrent liep bijzonder vlot en bewijst van goede service, want na enkele dagen werd bestelling geleverd en bijkomend werden wij goed op de hoogte gehouden. Wij zijn dus tevreden.

Pluspunten

Uitstekende service en afhandeling van bestellingen. Bij een volgende order kies ik zonder twijfel opnieuw voor Ten Cate.

Pluspunten

String zit heel erg lekker.

Pluspunten

Snelle levering, netjes verpakt

Pluspunten

snel, bereikbaar bij vragen of problemen.

Molenstraat 46

5014NE Tilburg

Over UnderwearMan.nl

UnderwearMan.nl Al meer dan 10 jaar de online Ondergoed specialist Wij verkopen Ondergoed voor het hele gezin. Dames kunnen zich uitleven aan ons zeer uitgebreide collecties.