Pluspunten

Indien niet voorradig neemt dit bedrijf snel contact op om daarover te informeren.

Winkel geheel in de Engelse taal, dat is in Nederland volstrekt onnodig. Oók info. over kwaliteit van 't gebruikte materiaal en pasvorm ( zeg : "valt ruim of juist niet" ontbreekt volledig, jammer.

Pluspunten

Supersnelle en betrouwbare levering van de bestelde producten. Ik ga er zeker nog eens bestellen

Pluspunten

Zeer snelle levertijd. Om 14u besteld, volgende dag om 10u in de brievenbus. Verder uitstekende kwaliteit ondergoed. Tevens uitstekende service en overzichtelijke website!

Geen.

Pluspunten

snelle levering, snelle reactie op mailtje over een product dat geretourneerd moest worden

Pluspunten

Zeer snelle levering, gerkregen wat ik besteld heb, goede prijs, geen verzendkosten, keurig verpakt.

N.v.t.

Pluspunten

Goede producten, snelle levering. Super!! Bestel volgende keer weer bij UnderwearMan.nl

Pluspunten

Snelle en keurige levering, moeite gedaan om een backorder keurig uit te leggen. Goedkoper dan andere sites (sloggi ondergoed gekocht) Zeer tevreden.

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ondergoed is prima, maar dat in van Diesel en dus overal hetzelfde.

Slecht verpakt, stof van ondergoed hing een beetje uit de verpakking. Echt slordig.

Pluspunten

duidelijke site en snelle levering

minder e-mails na aankoop van een product.

Pluspunten

keurig verpakt

Pluspunten

Zeer snelle levering, goed verpakt. Leuke attentie, in vorm van waardebon bij de bestelling.

Pluspunten

Supersnelle service. Netjes verpakt

Pluspunten

Snelle bezorging, ruimschootse assortiment en maten; bezorging op de plek die JOU uitkomt en ook nog eens goede prijs/kwaliteit verhouding! Tevens mogelijkheid op kleine kortingen op volgende bestellingen.

Pluspunten

Snelle levering, uiterst correcte afhandeling en correspondentie.Kan nog niets over produkt zelf zeggen heb het nog gedragen, maar het is precies dat wat ik besteld heb, en hoop dat het lang goed blijft.

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt, product zag er mooi uit!

Pluspunten

snelle verzending en keurig ingepakt.

Pluspunten

snelle leverering goede en ruime keus

meer en verschillende merken zwembroeken

Pluspunten

Zeer snelle levering. Juiste verzending van goederen.

Pluspunten

product was niet op voorraad, vervangend product opgestuurd + een extra. Topservice!

Pluspunten

Zeer snelle levering. Kleine verpakking die gelukkig gewoon in brievenbus kon. Mooie website, goede merken, veel keus.

Pluspunten

ik ben alleen maar positief, wat een snelle levering

Pluspunten

Snel bezorgd. Keurig geleverd. Precies wat ik wilde

Kan ze niet zo verzinnen!

Pluspunten

Snel, goede prijs, ruim assortiment!

Pluspunten

goede webshop eenvoudig te doorgronden snelle afhandeling en aflevering

Pluspunten

Service, snelheid en prijs. Bij een mankement aan een product was eerst retourneren niet nodig. Er werd direct een nieuw product toegestuurd. Daarbij zaten stickers voor adres en port om het eerste retour te zenden. Klasse!

nvt.

Molenstraat 46

5014NE Tilburg

Over UnderwearMan.nl

UnderwearMan.nl Al meer dan 10 jaar de online Ondergoed specialist Wij verkopen Ondergoed voor het hele gezin. Dames kunnen zich uitleven aan ons zeer uitgebreide collecties.