snel en correct. duidelijk en geen gezeur.

snel en correct. duidelijk en geen gezeur. volgende dag in huis.

Super snelle levering

Altijd erg tevreden over de snelle levering en service top!

Bijzonder snelle levering.

Zoals reeds gemeld, de levering was bijzonder snel. Keurig verzorgd pakketje.

Kwaliteit

Voor weer de bekende kwaliteit en comfort van Schiesser, plus vlotte verzending. Prima!

Top bedrijf. Kreeg bij problemen met elastiek een complete nieuwe set slips toegestuurd

Heel fijne service

Buitengewoon goed en snel geleverd

Dit is de eerste keer dat ik het via jullie heb besteld meestal doe ik het via Livera. Maar dit ging super goed en zeker voor herhaling vatbaar. Vriendelijke groeten Ria Verwer

Snelle levering!

Alle bestelde artikelen waren de volgende dag in huis!

Snelle levering tegen goede prijs!

subliem

Snel, en uitstekende kwaliteit

Slecht

Ik moet een beoordeling schrijven maar ik heb mijn bestelde producten tot nu toe niet ontvangen. Dus tot nu toe geef ik een slechte beoordeling.

Snelle bezorging doet wat ze beloven.

Alles volgens bestelling uitgevoerd.

Service was goed alleen heeft post NL er langer over gedaan.

Super!!

Netjes verpakt. Snelle levering.

Geleverd zoals beloofd

HEEL GOED

bestelling was ok, ik dacht meer te bestellen, maar dit was niet voorradig; daarmee kreeg ik geen korting(geen 100 €), maar een puntensysteem met directe korting ware niet slecht. Bij ten cate bestel ik ook wel eens met 10 prc voordeel. Maar correct is alles wel verlopen

Snelle en goede levering

Goede aanbiedingen, snelle levering.

Bestelling geleverd.

Na telefonische afspraak, meteen naar tevredenheid geleverd!

Super.

Ik ben lang op zoek geweest naar het ondergoed . Heb het nu gevonden bij jullie. Super om dragen. En de prijs is ook bij jullie te betalen, goedkoper dan in de winkel.

goede kwaliteit

Snelle reaktie bij een bestelling is binnen twee dagen geleverd,bij ruiling duurt het wat langer.

super goede kwaliteit en service

super goede kwaliteit en goede service , top producten

Onvolledig

Op de bestelling staat 2pac, dus 2 stuks jockstrap. Bij levering blijkt één stuks in een doos te zitten welke opgevuld is met papier. De levering was wel binnen tijdsplan.

Snelle verzending

Netjes verpakt. Snel bezorgd en goede tijdsindicatie van DHL.

Perfect, zoals altijd.

Zeer snel geleverd, uitstekend verpakt, ook keurig bericht als het pakket is verzonden. Artikelen bevallen uitstekend (dit was niet mijn eerste bestelling bij Underwearman). Ik kom zeker nog een keer terug voor een volgende bestelling !!

Molenstraat 46

5014NE Tilburg

Over UnderwearMan.nl

UnderwearMan.nl Al meer dan 10 jaar de online Ondergoed specialist Wij verkopen Ondergoed voor het hele gezin. Dames kunnen zich uitleven aan ons zeer uitgebreide collecties.