Goed snel en een goede kwaliteit

snelle adequate service

de site is toegankelijk, de producten net goedkoper dan elders, en de verzendservice is uitstekend (snel en netjes)

zeer goed

zeer snel geleverd normaal bij andere is het nog eens wachten hier niet

Goede ervaring!

Na bestellen, snelle reacties en levering en niet onbelangrijk: in een kleine goed passende verpakking. Geen verspilling van papier en karton!

Betaald en direct geleverd, tevreden.

Goede kwaliteit

Prijs kwaliteit is prima. Snelle levering.

Snel en goed

De bestelling was binnen 1 dag geleverd en goed geprijsd.

Supersnel geleverd!

Easy and clear to order on line with quick accurate delivery

Knew the desired product from a previous high-street/shop purchase Easy and clear to order on line Easy and secure payment Quick trouble-free delivery to correct address

Aanbiedingen zijn fake.

4 Sloggi onderbroeken via de site gekocht in de “aanbieding” voor €47,85 Een week later exact dezelfde onderbroeken, ook 4 stuks, bij de AH in de aanbieding voor slechts €24,98. Aanbieding via de site is dus echt fake!

Prima levering, heel snel

Mooie producten en supersnelle levering

Zending onvolledig

Ik heb drie vijf paar sokken besteld en betaald. Helaas maar 3 paar gekregen. Direct gereageerd alleen gehoord we zullen in magazijn kijken wat er fout gegaan is

Gewoon prima!

Prima! Snelle levering en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van de levering

Snelle en keurige levering.

Prima, maar ik denk wel dat mijn levering (1 slip) goedkoper en milieuvriendelijker zou kunnen! Ipv te grote doos een brievenbus pakje!

De beste merken snel geleverd en aantrekkelijk geprijsd

In ondergoed kun je niet om merken als Sloggi en Ten Cate heen en hiervan is alles bij UnderwearMan te vinden. Persoonlijk zweer ik bij Sloggi en ben daarom goed op de hoogte van de gangbare prijzen voor hetgeen ik graag draag. UnderwearMan.nl is het meest prijsgunstig gebleken en daarnaast ook nog supersnel in leveren.

Happy

Prima op tijd afgeleverd. Aan afspraken gehouden.

Fantastische services

Donderdag bestelling gedaan vrijdagmiddag in huis top. Producten waren heel netjes verpakt.

Prima en goed materiaal

Prima en goed materiaal

Top!!

Zondag besteld en maandag ochtend had ik mijn badjas al thuis.

Wonderlijk, al die goede reviews ??????

Ik bestel hier al een poos, volgens mij zijn ze recent overgegaan van thuisbasis. Sinds ze bij dat Surlogic zitten, is het huilen met de pet op. Een recente bestelling, 3 pack boxers, snel ontvangen doos geopend en maar 2 boxers aanwezig. Gemaild, krijg als antwoord dat uit de videobeelden geen onregelmatigheden blijken ??? Huh, klinkt als je probeert de zaak te belazeren voor 1 boxer ??? Uiteindelijk, na nog wat heen en weer mailen een retouretiket gekregen, moest boxers terugsturen. Doe niet zo achterlijk, stuur er gewoon 1 achteraan. Dit is duidelijk ontmoedigingsbeleid. Recenter pakket, bij badjas ontbreekt koord...ook heel gek. Gemaild maar duidelijk maandag tot en met vrijdag afdeling, nog geen antwoord. Is slechter geworden, mij zien ze niet meer terug. Ennuh check ook even Trustpilot, geeft heel ander beeld qua reviews... Update, grappig krijg een verzoek tot aanpassing..... Tsja wat moet ik zeggen, na een e-mail aan het bedrijf een link gekregen om de badjas kosteloos te retourneren. Verder geen oplossing geboden. Ik ga wel weer naar het plaatselijke postpunt hoor. Pas na het zien van de review wordt er aktie ondernomen. Verdient dan toch geen schoonheidsprijs. Ik bliif bij mijn review, het is woord voor woord waar.

Alles was prima geregeld.

Alles was prima geregeld.

Goede ervaring, netjes en goede spullen

Slecht tot zeer slecht

T-shirts besteld vele malen gebeld gemaild waar de shirts blijven, helemaal niets gehoord. Dat is toch slecht tot zeer slecht!!!!

opdracht prima verwerkt klein probleem met inloggen (wachtwoord)

Een uitstekende, warme en goed ventilerende broek"

De broek voeld lekker aan en zit lekker onder iedere pantalon.

Molenstraat 46

5014NE Tilburg

Over UnderwearMan.nl

UnderwearMan.nl Al meer dan 10 jaar de online Ondergoed specialist Wij verkopen Ondergoed voor het hele gezin. Dames kunnen zich uitleven aan ons zeer uitgebreide collecties.