Heel handig om online te bestellen alss je ziek bent en niet kan winkelen.

snel

Verpakking keurig. Goederen prima snelheid hoog Ga vooral op deze manier door.

Goede, vlotte levering

Blij met mijn slips!

Super snel en kompleet geleverd

Bestelling binnen 22 uur kompleet uitgeleverd

snel en goed

snel en goed

Goede service en super snelle levering.

Zeer goed, snel en goede levering!

Goede prijs en zeer snelle levering.

Gewoon goed!

Snelle levering en goed spul!

Product Is zoals verwacht en snelle levering

Product Is zoals verwacht en snelle levering

Goed snel en een goede kwaliteit

snelle adequate service

de site is toegankelijk, de producten net goedkoper dan elders, en de verzendservice is uitstekend (snel en netjes)

zeer goed

zeer snel geleverd normaal bij andere is het nog eens wachten hier niet

Goede ervaring!

Na bestellen, snelle reacties en levering en niet onbelangrijk: in een kleine goed passende verpakking. Geen verspilling van papier en karton!

Betaald en direct geleverd, tevreden.

Goede kwaliteit

Prijs kwaliteit is prima. Snelle levering.

Snel en goed

De bestelling was binnen 1 dag geleverd en goed geprijsd.

Supersnel geleverd!

Easy and clear to order on line with quick accurate delivery

Knew the desired product from a previous high-street/shop purchase Easy and clear to order on line Easy and secure payment Quick trouble-free delivery to correct address

Aanbiedingen zijn fake.

4 Sloggi onderbroeken via de site gekocht in de “aanbieding” voor €47,85 Een week later exact dezelfde onderbroeken, ook 4 stuks, bij de AH in de aanbieding voor slechts €24,98. Aanbieding via de site is dus echt fake!

Prima levering, heel snel

Mooie producten en supersnelle levering

Zending onvolledig

Ik heb drie vijf paar sokken besteld en betaald. Helaas maar 3 paar gekregen. Direct gereageerd alleen gehoord we zullen in magazijn kijken wat er fout gegaan is

Gewoon prima!

Prima! Snelle levering en ik ben goed op de hoogte gehouden van de status van de levering

Snelle en keurige levering.

Prima, maar ik denk wel dat mijn levering (1 slip) goedkoper en milieuvriendelijker zou kunnen! Ipv te grote doos een brievenbus pakje!

De beste merken snel geleverd en aantrekkelijk geprijsd

In ondergoed kun je niet om merken als Sloggi en Ten Cate heen en hiervan is alles bij UnderwearMan te vinden. Persoonlijk zweer ik bij Sloggi en ben daarom goed op de hoogte van de gangbare prijzen voor hetgeen ik graag draag. UnderwearMan.nl is het meest prijsgunstig gebleken en daarnaast ook nog supersnel in leveren.

Happy

Prima op tijd afgeleverd. Aan afspraken gehouden.

Molenstraat 46

5014NE Tilburg

Over UnderwearMan.nl

UnderwearMan.nl Al meer dan 10 jaar de online Ondergoed specialist Wij verkopen Ondergoed voor het hele gezin. Dames kunnen zich uitleven aan ons zeer uitgebreide collecties.