Het liep helemaal toppie.

Ik doe praktisch geen boodschappen online. Maar: sloggi's in een aantal van 12, in de goede maat, in de goede kleur, ik had er een hard hoofd in of ik in Apeldoorn wel een winkel zou weten te vinden waar men sloggi ondergoed verkoopt. Dus toch maar voor online gezwicht. Daags erop al een pakketje thuis. Helemaal prima gegaan. Helemaal toppie dus. Diny Fockens

Snelle levering. Kortom tevreden.

Vlotte levering

Erg tevreden

Erg tevreden over het ondergoed

Prima kwaliteit en razendsnel geleverd!

Voor hen die kwaliteit wensen voor comfortabel ondergoed is dit het aangewezen adres. Daarbij ook nog eens gunstig in de prijs en af en toe leuke aanbiedingen. Eveneens snelle levering met "track and trace". Dan weet je waar je aan toe bent.

Slecht nu

Niets ontvangen. Wel veel geld betaald. Kan ik niet tevreden over zijn.. 2e keer: gebeld. Zag op de monitor dat hij terugliep naar de auto zonder pakket. Terwijl hij het geluid v d open deur goed kon horen. Kwam terug met papier. Stopte het in de brievenbus en negeerde de open. Deur. Hij deed het dus bewust ws om tijd uit te sparen. Liep terug naar de auto. De volgende dag moest ik dus iemand inschakelen om het pakket op te halen. Want dat kan ik zelf niet. Daarlom koop ik online. 1e keerw was hij veel vroeger dan afgesproken, dus dat ging ook verkeerd. Dit heb ik al een paar keer gehad met DHL. En nooit met andere bezorgers. Ben er boos over, werd bewust voor de gek gehouden. Ik kon zien wat er gebeurde. Nee ik verander mijn mening in geen geval en zal de volgende keer geen bestelling Plaatsen als DHLde bezorger is. Zeker niet. Anne-Mie Kieboom.

Hemdje lag naast de plastic verpakking

Het hemdje lag naast de plastic verpakking, zag er wat slordig uit

Goede pasvorm

Goede pasvorm Schiesser boxershort Snelle levering

Juiste product en snel bezorgd!

Juiste product gevonden!!! En super snel geleverd...

Retour sturen moet je geheel zelf betalen

Niet de kleine letters gelezen blijkbaar, dus het viel tegen toen ik het het wilde ruilen, zitten dus kosten aan verbonden, heb het terug gestuurd en hoop mijn geld terug te krijgen

Eenvoudige bestelwijze

Duidelijk aangegeven hoe bestelling te plaatsen en zeer snel geleverd

goede service

Wij hadden 10 boxershorts besteld. Het bedrijf heeft een goede service, snelle levering en leuke diversiteit in kleuren boxershorts. Ook de prijs is aantrekkelijk

Uitstekende service

Uitstekende service

Gewoon super!!!

Makkelijk te bestellen, hele snelle levering, telefonisch goed te bereiken en erg behulpzaam

Keuze en gemak

Mooie aanbieding voor iets waar ik anders moeite voor moet doen.

Vlot, goed en correct

Alles is correct afgehandeld, vlot bezorgd en in uitstekende staat.

Probleem uitstekend opgelost!

In mijn pakje ontbrak een boxershort en ik had ook een paar boxers in de verkeerde maat ontvangen. Na contact met de klantenservice werd dit heel snel en correct opgelost. Fijne service!

Het zit heerlijk

Het zit heerlijk

prima ondergoed

Sloggi,s draag ik al meer dan 15 jaar het zit heerlijk, past fantastisch en is bovendien erg sterk

Supersnelle levering!

Levering kan niet sneller

Uistekende

Bestellen betalen en gelijk thuis Belangrijk het zit ook nog lekker

Ik heb geen op-of aanmerkingen.

Alles was helder en duidelijk.

Alles goed geregeld en prachtige collectie onderbroeken

Alles goed geregeld en prachtige collectie onderbroeken

Snel en goede prijs

Hele snelle levering en de prijs is zeker goed. Heel fijn

Molenstraat 46

5014NE Tilburg

Over UnderwearMan.nl

UnderwearMan.nl Al meer dan 10 jaar de online Ondergoed specialist Wij verkopen Ondergoed voor het hele gezin. Dames kunnen zich uitleven aan ons zeer uitgebreide collecties.