Snelle levering!

Vandaag besteld morgen in huis!

Fijn ondergoed

De onderbroeken zijn wat aan de grote kant, maar zitten verder heel goed. Zou kleinere maat bestellen volgende keer.

Verkeerde maat, na 2 weken nog steeds geen contact gehad met retour instructies

Verzending was snel, bij openen blijk ik per ongeluk een verkeerde maat te hebben besteld. Binnen enkele dagen heb ik via de e-mail (adres van website gehaald) retourinstructies gevraagd. Nu twee weken later heb ik deze nog niet ontvangen. Ook heb ik na 3 dagen een herinneringsmail gestuurd naar de algemene klanten service wat dus niet geholpen heeft. Enkele dagen geleden gebeld, waarbij een audio tape te horen is dat het erg druk is en dat er vanzelf contact wordt opgenomen. Tot op heden zonder resultaat.

Bijna perfect

Bestelling ging goed maar de levering van DHL ging iets minder, daar door had ik het niet de volgende dag in huis, was vervelend want de dag erna was ik weer werken, en moest ik het ergens anders ophalen.

Wel veel gedoe om helemaal in te loggen voor een paar onderbroeken

Was moeilijk in komen, accepteerde oude ww niet en ook email adres werd niet herkend. Waar nb alle reclame naar toe gaat. Alles opnieuw moeten invoeren.

Ik bestel bijna nooit wat via internet, maar dit liep perfect. Volgende week weer.....

Duidelijke website en een snelle levering

Snel, duidelijk dus prima

Prima bedrijf, alles snel en duidelijk afgehandeld.

Snel en zonder problemen geleverd.

Kort maar krachting. Prima!!!!

Goede pullen,snelle lvering en aanvaardbare prijzen

Top, snelle levering

Keurig op de hoogte gehouden. Zeer snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle service!

Fijne site en de volgende dag had ik mijn bestelling in huis!

Super geregeld echter klein minpunt, zie hier onder inz bezorging

Alles is perfect door jullie geregeld. Daar zijn geen opmerkingen over, Correcte levering en goed verpakt. Ik heb een half puntje afgetrokken, waar jullie in principe niet aan kunnen doen, maar dat kunnen jullie wel rechtzetten. DHL was de vervoerder en bezorgen, echter zij laten steken vallen in deze zaak. Ik heb daarover een mail gezonden aan u, zijnde op het volgende mailadres van uw organisatie, zijnde: [email protected] Daar heb ik een goede uiteenzetting gegeven!!!!!!!!

Super goed

Super goed Snelle levering en netjes verpakt en goede kwaliteit

Prima snel en goed

Snel en goed

Makkelijk en snel.Netjes verpakt. In een niet al te grote doos. Voor herhaling vatbaar

Perfect.

Perfecte service.

Heel fijn goed geregeld

Grote keus prima prijs

Duidelijke website, eenvoudig bestellen , goede communicatie , snelle levering, prima prijs

Zelfs in één woord; perfect

Alles ging probleemloos: bestellng; betaling en de onvangst op tijd!!

Probleemloos!

Zeer snelle en correcte levering.

Ik ben onderhand een vaste klant bij UnderwearMan. Waar al een aantal artikelen zijn gekocht. De service is meer dan goed. Gaat er toch iets mis dan komen ze wel met een mooie oplossing. Ik beveel Underwearman.nl aan iedereen aan.

Op tijd geleverd, netjes verpakt en een goed produkt.

Gebruik uitsluitend Sloggi ondergoed en dat bevalt mij het beste.

Fantastisch en supersnel!

Zeer tevreden, snel geleverd en goede kwaliteit en pasvorm!

Trage bestelling

Bij aankoop suggereert de website dat de bestelling direct wordt verzonden en de volgende dag geleverd. Vervolginformatie lijkt daar op te wijzen. De track en tracé geeft echter aan dat pakket is aangemeld, maar nog niet ontvangen. Die situatie heeft een dag geduurd. Na ontvangst bij DHL werd de bestelling de volgende dag geleverd. Verder geen klachten, goed verpakt, juiste spullen geleverd.

Molenstraat 46

5014NE Tilburg

Over UnderwearMan.nl

UnderwearMan.nl Al meer dan 10 jaar de online Ondergoed specialist Wij verkopen Ondergoed voor het hele gezin. Dames kunnen zich uitleven aan ons zeer uitgebreide collecties.