Geweldig vlotte service

Goede site Duidelijke uitleg Snelle levering

Bestelling zoals verwacht prima afgeleverd

Dit is de eerste keer dat ik iets besteld heb en mijn bestelling is prima afgeleverd,

Prima geregeld

Alles prima geregeld.

In deze drukke coronatijd voor bezorgers mijn pakje toch binnen 2 dagen in huis.

Overzichtelijke site met duidelijke omschrijving

Bestelling uitstekend verwerkt en afgehandeld Via mail prima op de hoogte gehouden . Aflevering met post.nl ook uitstekend. Aflever-Tijd klopte precies.

prima.

Snelle levering, voldoet aan de wensen.

Snelle levering en service

Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld maar kon zonder problemen omgewisseld worden. Binnen een week was dit geregeld. Bedankt voor de snelle service.

Duidelijk, snel, en goede kwaliteit

Duidelijk: het bestellen ging gemakkelijk Snel: de volgende dag alles al thuis. Goede kwaliteit: bestelde artikelen waren van goede kwaliteit, precies wat we er van verwacht hadden. Gaan zeker opnieuw weer bij “Underwear man bestellen”.

Staat hier onder !!!!

Op zondagavond om 21.10 uur besteld en maandagmiddag om 13.10 uur al bezorgd. SUPPER snel. Helemaal BLIJ en TEVREDEN. TOT DE VOLGENDE KEER.

Gewoon goef

Bestellen is makkelijk, goede communicatie per mail. Snelle levering en precies wat ik wilde. Ik ben tevreden.

goed en snel binnen 24uur geleverd

Top ervaring, heerlijk ondergoed en mooi geprijsd.

Geweldige service snelle levering

Ik kon snel vinden waar ik naar op zoek was het is eenvoudig om mijn bestelling te plaatsen en de leveing was supersnel

top

Prima pasvorm snelle levering

Verkeerde maat gekregen

10 onderbroeken besteld, 9x goede maat 1x afwijkend. Contactformulier op site ingevuld geen reactie teruggehad. Jammer!!!

Topservice

Makkelijke site, supersnel geleverd

uitstekend en voor herhaling vatbaar

correcte aflevering volgens bestelling

Snelle levering goede website.

Geen ervaring

Ik heb ze nog niet binnen gekregen!

Goeeeeeed.

Perfect geregeld. Snelle levering!

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk besteld en thuis

mooie duidelijke site

super snelle levering, en goed verzorgde bestelling en top kwaliteit!!!

Snel en juist verzonden

Zoveel is er niet te melden, over het online bestellen van ondergoed. Maar toch: hun belofte maken ze waar. De spullen waren er snel. Lekker klein verpakt, dat is volgens de experts duurzamer. En het ondergoed zelf: dat was wat ik besteld had. Prima in orde dus.

Molenstraat 46

5014NE Tilburg

Over UnderwearMan.nl

UnderwearMan.nl Al meer dan 10 jaar de online Ondergoed specialist Wij verkopen Ondergoed voor het hele gezin. Dames kunnen zich uitleven aan ons zeer uitgebreide collecties.