Snelle levering en service

Ik had per ongeluk een verkeerde maat besteld maar kon zonder problemen omgewisseld worden. Binnen een week was dit geregeld. Bedankt voor de snelle service.

Duidelijk, snel, en goede kwaliteit

Duidelijk: het bestellen ging gemakkelijk Snel: de volgende dag alles al thuis. Goede kwaliteit: bestelde artikelen waren van goede kwaliteit, precies wat we er van verwacht hadden. Gaan zeker opnieuw weer bij “Underwear man bestellen”.

Staat hier onder !!!!

Op zondagavond om 21.10 uur besteld en maandagmiddag om 13.10 uur al bezorgd. SUPPER snel. Helemaal BLIJ en TEVREDEN. TOT DE VOLGENDE KEER.

Gewoon goef

Bestellen is makkelijk, goede communicatie per mail. Snelle levering en precies wat ik wilde. Ik ben tevreden.

goed en snel binnen 24uur geleverd

Top ervaring, heerlijk ondergoed en mooi geprijsd.

Geweldige service snelle levering

Ik kon snel vinden waar ik naar op zoek was het is eenvoudig om mijn bestelling te plaatsen en de leveing was supersnel

top

Prima pasvorm snelle levering

Verkeerde maat gekregen

10 onderbroeken besteld, 9x goede maat 1x afwijkend. Contactformulier op site ingevuld geen reactie teruggehad. Jammer!!!

Topservice

Makkelijke site, supersnel geleverd

uitstekend en voor herhaling vatbaar

correcte aflevering volgens bestelling

Snelle levering goede website.

Geen ervaring

Ik heb ze nog niet binnen gekregen!

Goeeeeeed.

Perfect geregeld. Snelle levering!

Snel en gemakkelijk

Snel en gemakkelijk besteld en thuis

mooie duidelijke site

super snelle levering, en goed verzorgde bestelling en top kwaliteit!!!

Snel en juist verzonden

Zoveel is er niet te melden, over het online bestellen van ondergoed. Maar toch: hun belofte maken ze waar. De spullen waren er snel. Lekker klein verpakt, dat is volgens de experts duurzamer. En het ondergoed zelf: dat was wat ik besteld had. Prima in orde dus.

Grote keuze en geweldige service.

supersnelle service

Supersnel binnen en netjes verpakt. scherpe prijs!

Snelle goede levering

Producten zoals beschreven. Snelle levering.

Zeer snel en prima product

Na op 2 andere websites simpelweg niet de shirts te hebben gekregen die ik had besteld, kwam ik bij underwearman terecht. Makkelijk kunnen kiezen uit ruim assortiment en er werd snel en correct geleverd. Ik kom graag weer terug.

Duidelijke site

Snelle levering vandaag besteld morgen in huis top. Endat in corona tijd.

Snelle levering.

En geen omkijken. Zoals het hoort.

In een woord geweldig

Heb onlangs 2x besteld en beide perfect geleverd en de kwaliteit is zonder meer geweldig.

Molenstraat 46

5014NE Tilburg

Over UnderwearMan.nl

UnderwearMan.nl Al meer dan 10 jaar de online Ondergoed specialist Wij verkopen Ondergoed voor het hele gezin. Dames kunnen zich uitleven aan ons zeer uitgebreide collecties.