Grote keuze en geweldige service.

supersnelle service

Supersnel binnen en netjes verpakt. scherpe prijs!

Snelle goede levering

Producten zoals beschreven. Snelle levering.

Zeer snel en prima product

Na op 2 andere websites simpelweg niet de shirts te hebben gekregen die ik had besteld, kwam ik bij underwearman terecht. Makkelijk kunnen kiezen uit ruim assortiment en er werd snel en correct geleverd. Ik kom graag weer terug.

Duidelijke site

Snelle levering vandaag besteld morgen in huis top. Endat in corona tijd.

Snelle levering.

En geen omkijken. Zoals het hoort.

In een woord geweldig

Heb onlangs 2x besteld en beide perfect geleverd en de kwaliteit is zonder meer geweldig.

Top. Snel. Accuraat.

Correct en razendsnel geleverd

Top!!!

Snel gevonden en snel geleverd!!

Super snelle nette leverong

makkelijk besteld, Snell verstuurd

Slecht

Eerst verkeerde maat binnen gekregen. Nu nog steeds geen geld teruggestort op rekening

Top kwaliteit met leuk prijsje

Goede kwaliteit, mooie pasvorm thermo ondergoed

What you see is what you get.

Efficient en professioneel.

Onnodig ingewikkeld retourproces / slecht verzorgde zending

Maatvoering bestelde producten wijkt fors af van maatvoering van dezelfde producten die ik recent elders heb gekocht. Ik vind het belachelijk dat ik dan zelf retourkosten moet betalen. Proces met aanmelden is achterhaald en onnodig ingewikkeld. Paklijst ontbrak bij zending. Shorts zaten in uitgescheiden productverpakking. Leek wel hergebruikt.

Supersnel

Goed en snel geleverd

Top bedrijf

Zeer snelle levering, goede kwaliteit , top service

snelle, nette levering

Zeer snel! Goeie kwaliteit!

goede reseltaat

Snel geleverd en een prima artikel, bezorg kosten heel laag Bedankt.

Meerdere keren besteld, altijd perfect.

Al een paar keer ondergoed besteld. Goede communicatie en snel geleverd.

Supersnel geleverd!

Supersnel verzonden en bezorgd

Één woord geweldig

Boxershorts voor mijn man zijn geweldig qua pasvorm. En blijven mooi na zoveel was beurten. Ik zal het iedereen aan bevelen.

Snelle levering en scherpe prijs

Duidelijke website. Mooie producten voor een fijne prijs. 2 mooie Schiessler mix en relax broeken besteld. Vrijdagavond om 20.00uur besteld en zaterdag om 13.00uur in huis

Van bestelling tot levering alles perfect

Molenstraat 46

5014NE Tilburg

Over UnderwearMan.nl

UnderwearMan.nl Al meer dan 10 jaar de online Ondergoed specialist Wij verkopen Ondergoed voor het hele gezin. Dames kunnen zich uitleven aan ons zeer uitgebreide collecties.