Snelle en correcte levering.Zeer tevreden

Genoeg keus op jullie site.

Kies alstublieft voor een andere pakketbezorger dan DHL. Alle andere bedrijven / pakketbezorgers leveren ook af bij de buren. DHL heeft nog steeds de arrogantie om dat niet te doen wat weer resulteert dat je bestelling een dag later bij een ophaalpunt ligt.

Snelle levering.

Een snelle, correcte levering. Product van goede kwaliteit!

Supersnelle levering, bestelling volgens verwachting

De levering was er reeds de dag na de bestelling. Alles perfect in orde.

Helemaal super

Mooi ondergoed en ochtendjas gekocht tegen prima prijs/kwaliteit.Supersnelle levering dag erna al!!!!Top!!!

Goede en snelle levering!

Voor mij de eerste keer een bestelling bij underwearman gedaan! Jullie hebben een mooi assortiment om uit te kiezen! Ik ben blij met jullie!

Na klacht over DHL alsnog artikelen geleverd gekregen

Helaas niet goed opgelet, want normaal bestel ik niet bij webshops die met DHL werken. Te vaak komt een DHL pakket hier niet aan. En ook dit keer was dat het geval. Daarom bij underwearman.nl onderzoek laten instellen. Nadat DHL had bevestigd dat het pakket spoorloos was, heeft de webshop de artikelen nogmaals opgestuurd. Gelukkig nu wel aangekomen! Wel jammer dat ze enkel via DHL leveren, anders zou ik underwearman.nl wel aanbevelen, want de klacht over de bezorging is professioneel opgelost.

Vlugge levering

Heel vlugge levering. Goede kwaliteit.

Wat een super snelle levering. Veel bedrijven beloven dat je het de volgende dag ontvangt. Bij jullie is het ook echt zo, top!

zeer tevreden, Mijn merk Ten Cate.

Al jaren tevreden over ten cate ondergoed, Laats bestelde mondkapjes ook tevreden mee,

Goed product

Goed product en snel geleverd.

(onder)goed!

Gewoon goed!

Snelle service, goed product

Op zich prima, maar ik zit nog steeds op een omruiling te wachten

De bestelling kwam goed op tijd binnen en bestond uit 2 delen. Het eerste deel (XL) was prima. Het 2de deel Was een pakket van 3 Jockey onderbroeken in de maat L. Dit pakket heb ik terug gestuurd met de mededeling dat ik deze wilde omruilen in XL. Op deze zending zit ik echter nog steeds te wachten (al ruim een week)

Makkelijke site, overzichtelijk. Snelle afhandeling van de bestelling en inderdaad de volgende dag in huis

De bestelling verliep prima, zonder problemen. Toen ik de bestelling gedaan had, kreeg ik deze de andere dag al binnen. Super!!

zeer tevreden en snelle levering

Ik draag het ondergoed al jaren en het bevalt me nog steeds prima. Zit lekker en goede kwaliteit. Verder ben ik heel tevreden van jullie nette, snelle levering

Ok

Snel en goed

Snel, correct

Top kwaliteit.

Snelle levering, en top kwaliteit.

Alles is correct en snel verlopen

Ik heb de juiste goederen in de juiste verpakking ontvangen op de afgesproken tijd. Ik had geluk want ze waren in aanbieding 3 +1 gratis!

Zondag bestelt, maandag in huis, super

Helemaal top

Snel en vriendelijk

Soaks gewoonlijk weer top

Goed produkt en snel geleverd!

Molenstraat 46

5014NE Tilburg

Over UnderwearMan.nl

UnderwearMan.nl Al meer dan 10 jaar de online Ondergoed specialist Wij verkopen Ondergoed voor het hele gezin. Dames kunnen zich uitleven aan ons zeer uitgebreide collecties.