Pluspunten

Perfecte afhandeling en service. Ook na retouren gekochte items.

Pluspunten

Pluspunten

mooie kwaliteit,snelle service,geen opmerkingen

Pluspunten

Een goed product,snel bezorgt.

Pluspunten

Snelle afhandeling van de bestelling Meest economische verpakking kiezen i.v.m. tarieven van de vervoerder Snelle terugbetaling van een foutieve overboeking Correct te woord staan van cliënt Groot assortiment voor hem en voor haar

op dit moment n.v.t.

Pluspunten

correcte levering, goede service.

De retour kosten worden door de meeste bedrijven op zich genomen, ik vond het jammer dat ik bijna 7 euro moest betalen om paar slipjes te ruilen,

Pluspunten

snel en goed

Pluspunten

Zeer correct met de bestelling en levering volgens afspraak. Netjes en ordentelijk verpakt, Zelfs een vriendelijk woordje ontbrak niet!

Geen.

Pluspunten

zo besteld en snel in huis, alles was tip top

Pluspunten

Gemakkelijk bestellen en betalen. Prompte levering. Uitstekende klantenservice.

Telefonische bereikbaarheid verbeteren: op de site staat vanaf 10.00 uur op werkdagen; zorg dan ook voor het aannemen van het gesprek.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

WAAROM KAN IK VOLGENS U SLOGGI MAXI-CONTROL OOK BESTELLEN IN DE KLEUR CHAMPAGNE EN WIL IK DAT BESTELLEN, DAN KAN DAT NIET.

Pluspunten

Nu een paar keer iets bestelt, en het was steeds dik in orde. Dit lijkt dus wel een betrouwbare webshop ;)

Pluspunten

Prima geregeld

Pluspunten

Snelle levering en perfecte service

geen

Pluspunten

Mijn eerste kennismaking met dit bedrijf Prettig snelle bezorging en ook het ruilen van een art ging zorgeloos en snel. Top!

Pluspunten

ik had de verkeerde maat besteld, nadat ik een mail had gestuurd met de vraag of het nog gewijzigd kon worden, is de juiste maat geleverd !! super service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestelling 10 dagen geleden geplaatst en betaald en nog niks ontvangen. Klantenservice s'morgens niet bereikbaar, althans de stem op de voicemail, terwijl ik s'morgens bel? Geen orderbevestiging gehad. Contactformulier op de website geeft foutmelding. Enige contactmogelijkheid is via Chat en zelf dat is vrij onduidelijk.

Pluspunten

Heel erg klantvriendelijk.!

Weet ik niet

Pluspunten

Goed klantgericht bedrijf met evenzo prima klantenservice; blijven netjes ook na meermalen ruilen.

Pluspunten

Goede producten en snelle levering! Duidelijk op hun site!

Heb ik geen! Ben tevreden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestelling netjes en op tijd

Tot mijn verbazing werd ik bij de levering geconfronteerd met een ander bezorgadres dan mijn thuisadres. Ik werd daarover niet op de hoogte gesteld en ik vind dat ook niet de bedoeling. Voor mij kan dit een reden zijn om een andere leverancier te kiezen. Vermoedelijk heeft PostNL zelfstandig het adres gewijzigd. Gaat om bestelling#41846

Pluspunten

Correct, duidelijk en goed geleverd ( niet lang moeten op wachten), ik werd ook op de hoogte gehouden van de bestelling-levering. Prima dus

Pluspunten

- Betaalgemak; - Meteen een mail na bestelling, betaling en stand van zaken mbt. levering. Je wordt dus GOED op de hoogte gehouden; - goede kwaliteit artikelen!

Pluspunten

Goedkoop en snel

Molenstraat 46

5014NE Tilburg

Over UnderwearMan.nl

UnderwearMan.nl Al meer dan 10 jaar de online Ondergoed specialist Wij verkopen Ondergoed voor het hele gezin. Dames kunnen zich uitleven aan ons zeer uitgebreide collecties.