Beste Peter, Dank voor het mooie cijfer. Inderdaad nergens goedkoper: Ducky Dons Nordic dekbed 4 seizoenen, laagste prijs van Nederland! met vriendelijke groet, Sander Schaatsenberg
Geachte Kirsten, Ik schrik een beetje van uw review want ik weet van niets. Ik heb geen mail van u gehad anders had ik daar zeker op gereageerd . Uw kussen is nieuw uit het magazijn. Omdat de dozen aan de onderzijde nogal zwak zijn verstevig ik de onderkant met tape . Dan gaat er plastic omheen en wordt het naar u gestuurd. ik vind het vervelend dat de doos dan toch nog stuk is gegaan bij de pakketdienst en dat u daardoor denkt dat het niet nieuw is. In onze winkel gebruiken we testkussens van alle Silvana support kussens , de klant krijgt altijd een nieuwe vanaf ons magazijn. Excuses dat u ons niet heeft kunnen bereiken maar uiteindelijk dan toch via deze review. U mag mij altijd mailen of bellen als u nog vragen of twijfels heeft. met vriendelijke groet, Sander Schaatsenberg tel 030-2937892 ( Dinsdag t/m zaterdag 09.00-17.00 uur) WhatsApp : 06-57346786 ( alleen app )
Originele beoordeling
Geachte mevrouw Eefsting, Ik schrik een beetje van uw review want ik weet van niets. Ik heb geen mail van u gehad anders had ik daar zeker op gereageerd . Uw kussen is nieuw uit het magazijn. Omdat de dozen aan de onderzijde nogal zwak zijn verstevig ik de onderkant met tape . Dan gaat er plastic omheen en wordt het naar u gestuurd. ik vind het vervelend dat de doos dan toch nog stuk is gegaan bij de pakketdienst en dat u daardoor denkt dat het niet nieuw is. In onze winkel gebruiken we testkussens van alle Silvana support kussens , de klant krijgt altijd een nieuwe vanaf ons magazijn. Excuses dat u ons niet heeft kunnen bereiken maar uiteindelijk dan toch via deze review. U mag mij altijd mailen of bellen als u nog vragen of twijfels heeft. met vriendelijke groet, Sander Schaatsenberg tel 030-2937892 ( Dinsdag t/m zaterdag 09.00-17.00 uur) WhatsApp : 06-57346786 ( alleen app )
Het Bedden en babyhuis Utrecht oftewel Schaatsenberg Bedden- en baby winkel sinds 1938 gevestigd in de Damstraat in Utrecht.. Wij leveren kwaliteit merken : Auping , Tempur , Bopita, Lifetime , Altijdgoedslapen etc. met laagste prijs garantie ! Service , kwaliteit producten , vakkennis en eerlijk advies , dat vinden wij belangrijk ! Wij streven ernaar zoveel mogelijk producten "made in Holland" te verkopen ! Wij zijn een echt familie bedrijf gerund door de familie Schaatsenberg . Het enthousiasme voor ons vak hopen wij met u te mogen delen ! Kom naar onze winkel in Utrecht en bezoek ook onze andere webshops : www.babykoop.nl en www.slaapcomfortwinkel.nl