Geachte Stephanie, Ik kan zo even niet zien om welke bestelling het gaat . Echter een origineel Comforel kussen heeft een Comforel ( blauw / wit) label . Dat is Comforel met zo'n letter "R"erachter ( geregistreerd merk ) Comforel is een geregistreerd merk van Dacron - Dupont. Voor de duidelijkheid hebben we het hier over de vulling van het kussen . Als dit zo is bij uw kussen dan heeft u de goede. U kunt mij altijd bellen om meer info: 0302937892 mvg, Sander Schaatsenberg
Beste Carla, Excuses voor het ongemak. Dhl heeft echt even een mindere periode . We krijgen af en toe klachten . We gaan steeds meer met andere pakketdiensten versturen . Dank toch voor het mooie cijfer 8. mvg, Sander Schaatsenberg
Geachte heer Siepelinga , Ik vind uw reactie nogal jammer en ik begrijp het ook niet . Op 23 september bestelde u bij mij een hoofdkussen . U krijgt dan automatisch een mail via de website dat uw bestelling in behandeling is en dat wij de voorwaarden van webshop keurmerk hanteren. U krijgt dan ook automatisch de factuur gemaild. Op 24 september mail ik u dat het pakket is verzonden. U krijgt dan weer een mail van Keen Delivery ( verzendplatform)met de trackinggegevens van DHL. Ik heb de tracking ingekeken en zie dat daar wel wat problemen zijn geweest . Dat is echter veroorzaakt door de DHL , niet door mij . Ik doe erg mijn best en neem iedere klant uiterst serieus. Uw opmerking "ik was bang dat het een oplichter was" doet mij erg pijn. Als er problemen zijn waarom belt u dan niet even ? Overal op de website is mijn telefoonnummer te vinden. Dan kan ik mijn best voor u doen om het pakket te traceren bij DHL. mvg, Sander Schaatsenberg
Het Bedden en babyhuis Utrecht oftewel Schaatsenberg Bedden- en baby winkel sinds 1938 gevestigd in de Damstraat in Utrecht.. Wij leveren kwaliteit merken : Auping , Tempur , Bopita, Lifetime , Altijdgoedslapen etc. met laagste prijs garantie ! Service , kwaliteit producten , vakkennis en eerlijk advies , dat vinden wij belangrijk ! Wij streven ernaar zoveel mogelijk producten "made in Holland" te verkopen ! Wij zijn een echt familie bedrijf gerund door de familie Schaatsenberg . Het enthousiasme voor ons vak hopen wij met u te mogen delen ! Kom naar onze winkel in Utrecht en bezoek ook onze andere webshops : www.babykoop.nl en www.slaapcomfortwinkel.nl