Goede producten en snel geleverd
perfect geleverd
Producten besteld en geleverd, echter werd eerst nog gebeld met de vraag of er nog een bepaald artikel bij geleverd moest worden. Vind ik persoonlijk beetje overbodig.
De ochtend na de bestelling werd stuk afgeleverd.
Blijkt dat de imbus boutjes op de T en X fittings wel metrisch zijn maar de imbus maat verschillend is in de levering. Soms imbus 1/8 dan weer 4 mm. Werkt erg onpraktisch en een 1/8 imbus is niet simpel te verkrijgen in nl. Kijk dit even na in de voorraad en handhaaf de 4 mm versie voor metrische imbus sleutels en bitjes. Gr Henk Jan. .
Nog nooit eerder iets besteld of zaken mee gedaan maar was verbaasd over de duidelijke informatie en snelheid. Top.
Het garenklosje zit vrij slap in het handvat daardoor kan dunne garen in de war raken
Er ontbreekt wat in de bestelling en de volgende dag was het in huis Echt top
Snel reactie dat het artikel niet direct leverbaar was, maar wel snel zou komen. Spullen opgehaald, vriendelijke meneer die me nog allerlei andere artikelen liet zien die ik evt kan bestellen. Fijn bedrijf met goed assortiment.
Bestelling werd snel en compleet geleverd, uitstekend !
Bestelde spullen van zeer goede kwaliteit
Fijn lijntje. Ga ik gebruiken voor RC zeilen
kwaliteit voor een nette prijs
alles netjes op tijd geleverd
Kon goed terugvinden wat ik zocht en bestelproces ging erg snel en soepel! Ga zeker vaker bestellen.
Goede ervaring!
Zaterdag besteld maandag in huis echt prachtig werk mensen een aanrader voor iedereen . Dikke duim voor jullie allemaal
Voldoet aan verwachting
Ik heb goed geïnformeerd per email over mijn bestelling. Vandaag besteld ander halve dag later bestelling ontvangen. Inhoud zorgvuldig ingepakt en goed verpakt.
Zoals beschreven, en vlot geleverd.
Prima service na foutieve bestelling.
Meer ervaringen heb ik niet