snel geleverd. etjes verpakt
had een specifiek soort hardware nodig, was duidelijk omschreven wat wel en vooral wat niet compatible was. alle onderdelen netjes in papieren zakjes geleverd in een doos die in de brievenbus paste, dus hoefde niet thuis te blijven voor ontvangst. ook was er zeer behulpzaam het bijbehorende sleuteltje bij geleverd!
Veel ervaring in het maken van verschillende producten.
Top klantopvolging
Dubbelzijdig plakband voor het repareren van zonnescherm, perfect .
Snelle levering en alles was zeer zorgvuldig en plasticvrij verpakt. Zeker een aanrader.
Prima bedrijf uitstekend geholpen
Uitstekende service.
Snel geleverd. Voldoet aan verwachting. Met zorg ingepakt
De bestelling gedaan bij e-sails kan ik een ieder aanbevelen. Vooral de mogelijkheid telefonisch overleg vond ik in deze webshop opvallend en zeker een pré.
Producten van uitstekende kwaliteit voor een schappelijke prijs, en super snel geleverd.
Snelle en correcte levering
Super service en snel verzonden
Kwaliteit en snelle levering
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en het goede product. Het voldoet geheel aan mijn verwachting.
YKK ritsrunners die ik zocht beschikbaar en snelle levering.
Geen negatieve opmerkingen.
Snel bezorgd en super netjes ingepakt!
Zeer vriendelijke personen! Flexibel geholpen: pakketen waren door foute koerier opgehaald, maar ze hebben meteen een nieuw pakket verstuurd. Ook de hulp aan telefoon bij vragen is top! Enkel zou het handig zijn als er bij sommige producten een foto in gebruik bijgstaat (zoals een rolgesp, om te zien hoe ze wordt gebruikt).
Ik had een onvolledige bestelling gedaan. Esails korrigeerde de bestelling naderhand zonder extra transport kosten door te berekenen. Geweldige service
Overzichtelijke shop, goede prijzen en kwaliteit. Snelle levering.
Super, snel en correct
Brievenbus pakketje kost 7,95.
Goede kwaliteit en service