Eerst verkeerde artikel besteld en perfekt geregeld,gewoon terug laten bezorgen en geld terug. Krijg je een link met het juiste artikel gewoon goeie service. Telefonisch contact gehad ook als zeer prettig aanvaard. Gewoon een goed bedrijf bedankt wouter. In nieuwkoop zal ik je aanbevelen. Groetjes dave
Snelle levering zoals beloofd. Netjes verpakt en goede kwaliteit. Precies zoals beschreven en beloofd. Een aanrader
Geleverde spullen waren correct en netjes verpakt.
ππ½
gewoon goed
bestelling zonder problemen op tijd geleverd.
Vriendelijk, snel en volgens afspraak echt aan te bevelen !
Denkt met je mee. Verkeerde onferdelen besteld, Na telefonisch contact een ander nog beter onderdelen ontvangen.
Bestellen en andere dag in huis Top πππ
product is goed en werd op tijd geleverd
Vind de verzendkosten aan de hoge kant!!
Ik had bij het online bestellen een fout gemaakt en dit werd door E-sails heel snel perfect opgelost. Ook in de winkel zelf zijn de erg behulpzaam en geven goede adviezen, Assortiment is heel groot en prijzen zijn scherp.
goede snelle service en eerlijke prijzen
Ik geval van twijfel wordt er gebeld en ze zorgen altijd voor een goed oplossing!
Prima en snelle levering
Is het mogelijk om telefonisch een vraag te stellen over een bepaald artikel?
Goede en duidelijke service en eigenaar die meedenkt.
Ik was opzoek naar een specifieke band. De foto op de website deed vermoeden dat het 'mijn' band was, maar een andere kleurkeuze bleek anders geweven te zijn. Webwinkel heeft contact gezocht om me te helpen.
Originele beoordeling
Ik was opzoek naar een specifieke band. Op de website staan twee soorten. Een per rol,(met 5 zichtbaar geweven banen) en één per meter,(met 11 zichtbaar geweven banen) Ik heb degene met de 5 banen besteld, met bij de opmerkingen geschreven "graag alleen leveren als het hetzelfde geweven is als op de foto, anders graag contact opnemen" Bestelling werd, zonder contact gezocht te hebben, snel geleverd, echter was het niet degene die ik besteld had. Erg jammer.
goede service
Uitstekend en betrouwbare winkel
Ook met kleinmateriaal klopt de bestelling en is goed verpakt
Ik zocht materiaal / gereedschap om leer mee te verwerken, het aanbod was groot en ik heb gevonden wat ik zocht.
Heb alleen 1 opmerking. Ik wilde eea bij bestellen en toetste in de zoekbalk van de site de omschrijving van het artikel in wat op de factuur van de 1e levering stond. Helaas vond ik toen niet het juiste artikel terug. Maar dmv andere criteria invoeren kon ik hem wel terug vinden en alsnog bestellen.
Goed geholpen
• Kiyoh & Klantenvertellen zijn onafhankelijke platformen en erkend Google reviewpartner. Of een review nu lovend is of juist kritisch β iedere stem telt.