Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenSlechte foto's op site totaal verkeerd produkt besteld daar door
Pluspunten
snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Zeer snelle versturing, spijtig dat verzendkosten steeds zo hoog liggen naar belgie, niet enkel bij dit bedrijf maar bij elk bedrijf . . . .
Verbeterpuntenzou een pluspunt en veel verkoop genereren wanneer iemand gratis naar belgie zou versturen zoals binnen nederland, garantie meer kopers
Pluspunten
Voor de eerste keer besteld. En alles van begin tot eind perfect!
Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenKortingen voor grote afnamen
Pluspunten
Breed assortiment
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt, bestelde spullen zijn netjes en zoals beschreven
Pluspunten
Goeie duidelijke website.
Pluspunten
goed en snelle levering van de producten
Pluspunten
makkelijke site, snel gevonden wat ik zocht
Verbeterpuntenalles is ok
Pluspunten
Bestelling snel en compleet geleverd.
Pluspunten
Overzichtelijke site, zeer snelle levering met goede track and trace info. Uitgebreid assortiment producten.
Pluspunten
Van bestelling t/m aflevering prima
Pluspunten
Snelle levering, ondanks dat het artikel niet in voorraad was,
VerbeterpuntenIk vind de verzend/leveringskosten best wel prijzig.
Pluspunten
Online bestelling verloopt snel en efficient. Levering met track en trace code. Levering supersnel
VerbeterpuntenVooralsnog geen
Pluspunten
Goed materiaal. overzichtelijke site. Makkelijk bestellen, ook zonder account.
VerbeterpuntenNa bestelling op de site een copy naar de klant sturen in de email. hiermee kan worden voorkomen dat het verkeerde product wordt verzonden naar de klant.