Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews zijn overwegend positief. Klanten waarderen de kwaliteit van de zwembril, het heldere zicht en het eenvoudige bestelproces. Een paar opmerkingen betreffen kleine pasvormaanpassingen, maar over het algemeen waren service en levering betrouwbaar. De feedback wijst op een bevredigende winkelervaring met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
Sluit goed aan op mijn gezicht zonder hinderlijk te zijn. Waterdicht. En met de glazen op sterkte zie ik nu eens alles scherp onder en boven water. Had veel eerder moeten bezitten.
31 May 2026
Michel
Roeselare
Het zwemt echt heel fijn met zo'n zwembril op de goede sterkte (–7 en –5,5). De 'smoke'-kleur dempt de schittering van de zon op het water goed, terwijl het zicht ook bij bewolking helder blijft. In elkaar zetten was een fluitje van een cent. Bandje en oogdoppen sluiten goed af. Enige reden om 4 * te overwegen was dat de bril er alleen in het zwart is. Beetje flauw, want hij functioneert uitstekend. Dus toch 5 *
19 April 2026
An
Amsterdam
De glazen werken goed alleen de tussenstukjes die meegeleverd zijn zijn te recht waardoor ze tegen mijn neusschot komen. Een betere kromming zou een uitkomst zijn.
10 February 2026
Michael
Lemmer
Zwembril besteld, bleek na bestelling niet op voorraad. Netjes via de mail op de hoogte gehouden van het proces. Duikbril prima kwaliteit en in een handige koker. Dochter is erg blij dat ze nu ook in het zwembad goed kan zien.
6 January 2026
Romana
Terneuzen
Een fijne zwembril die ook echt op sterkte is
8 October 2025
Super bedrijf. Goede service, doen niet moeilijk. Echt een aanrader
12 August 2025
Corné
OUDE-TONGE
Uitstekende service product zoals omschreven super
4 August 2025
Gino
Deerlijk
Ik geef 4 sterren omdat ik hem nog niet echt heb kunnen testen. De levering was zeer snel en mooi verpakt. De bril past perfect en het zicht is heel goed. Nu nog testen hoe hij het tijdens het zwemmen doet
28 July 2025
Tineke
Heverlee
De levertijd is wel veel langer dan aangegeven tijdens het bestelproces. Hoe het product geleverd wordt is wel goed en de zwembril voor onze dochter ziet er ook stevig en goed uit. Nu nog gebruiken!
3 March 2025
Fabienne
Almere
Snel geleverd, bril zit heel goed
7 February 2025
Afke
Utrecht
Na 3 jaren weer nieuwe bril besteld met aangepaste sterkte. Deze voldoet ook weer prima
9 October 2024
Johan Kolenbrander
DOETINCHEM
Ziet er prima uit. Maatvoering klopt. Nog niet uitgeprobeerd.
29 August 2024
Joan
Heusden
Mooie sterke kwaliteit zwembril Goede communicatie ivm met de verzending Goed en netjes ingepakt
26 August 2024
Claudia
Dronten
De duikbril op sterkte heeft mijn zoontje weer zelfvertrouwen gegeven tijdens zijn zwemles. Wij zijn blij met de duikbril op sterkte maar ons zoontje is mega blij met zijn duikbril op sterkte
7 May 2024
Mellanie
Limburg
Super fijn om tijdens het zwemmen nu te kunnen zien.
25 April 2024
Alison
Nootdorp
Misschien valt het product mee bij gebruik maar de aankoop van een zwembril waarbij geschreven staat dat hij enkel geschikt is voor gebruik boven het wateroppervlak en waarmee je niet mag duiken van de springplank is alvast een dikke tegenvaller. Ook de hoes waarin de bril bewaard zou moeten worden volgens de site ontbreekt. Gelukkig heb ik nog een oude. Ik heb intussen via mail vernomen dat de zwembril wel geschikt zou zijn voor inspringen en alle zwemgebruik. Heb hem reeds 1 keer gebruikt en ondervond geen probleem maar durfde er nog niet mee te springen. Nu enigszins gerustgesteld.
14 January 2024
Kristin
Dendermonde
Fijne bril, vlotte levering. Je moet wel extra betalen om de gewenste sterkte van de glazen in je zwembril ‘gemonteerd’ te krijgen.
19 December 2023
Margriet
Groningen
Zwembril op sterkte levert al jaren topkwaliteit producten met een uitzonderlijk hoog serviceniveau.
15 December 2023
Vincent
Nieuwegein
Prima product. Wel jammer dat de beloofde levering ipv 2 dagen een hele week duurt. De sussende maar ingewikkelde mailtjes daarover komen 7 dagen na mijn bestelling. "Uw order is op het moment uitverkocht, maar is direct voor u besteld. Wij verwachten deze op de korte termijn te kunnen leveren. Wij houden op de hoogte houden van de voortgang van uw bestelling" Evenzogoed fijn dat het mogelijk was om een halve sterkte maat in plusglazen te bestellen.
11 December 2023
Van de Lustgraaf Martin
Zoetermeer
De zwembril is niet goedkoop maar van goede kwaliteit ! Zeer tevreden !
28 August 2023
Lars
Torhout
Voor 2e keer een zwembril op sterkte besteld. Duidelijke website, prima kwaliteit en snelle levering. Top!
6 August 2023
Michel
Nieuwegein
Met mijn sterkte (-13) is het lastig om een zwembril te vinden maar hier is het gelukt!
2 August 2023
Werner
Silvolde
Snel geleverd, goed verpakt en bij zwembril op sterkte krijg je de originele glazen/ lens er los bij.
27 July 2023
Marleen