Pluspunten

Mijn zoon is heel erg blij met de zwembril op sterkte. "ik kan hem ook als gewone bril gebruiken" :-) Snelle reactie op de vraag over de levertijd.

Update over de levertijd die op zich redelijk snel was kan iets beter.

Pluspunten

Super service! De fabrikant had het type gewijzigd, waardoor wij een andere kleur kregen,dan dat wij bestld hadden. Maar zwembrilopsterkte.nl heeft gevraagd hoe wij het wilde oplossen en zij doen wat ze zeggen. TOP!

Eerder de webwinkel aaanpassen aan het assortiment van de fabrikant. Op zich maakt het niet zoveeel uit, want ze zorgen uiteidelijk toch dat het goed komt.

Pluspunten

Makkelijk, snelle levering en lage verzendkosten

Pluspunten

Uitgebreid assortiment , goede prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

zeer klantvriendelijk doen echt moeite voor je

wat meer op voorraad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

geen

Pluspunten

Goede update over de status van de bestelling Snelle reactie om mijn vraag via mail

Had de verwachting dat de bril gebruiksklaar was, vond het erg jammer dat het geheel nog in elkaar gezet moest worden. Zat geen beschrijving bij!

Pluspunten

Comfortabele bril met prima zicht onder water.

Het zou prettig zijn wanneer men sterkte per 0.25 liet oplopen, boven water heb ik beperkt zicht.

Pluspunten

Heel snelle reactie (op zondag..!) over ideal probleempje. Supersnel opgelost !

Pluspunten

Snelle levering; goede prijs.

Klant bericht geven wanneer zending bij u de deur uit gaat.

Pluspunten

Heel concreet en overzichtelijk. Snelle levering. Goede kwaliteit materiaal.

Ik begreep in eerste instantie niet dat de glazen los moesten worden bijbesteld. Dus het was duidelijker geweest als er stond: glazen op sterkte los bestellen: ze worden er voor je in gezet. Oude glaen worden meegeleverd.

Pluspunten

- Kwaliteit van de geleverde zwembril - Snelheid van levering - Overzichtelijke site

- Beter het onderscheid aangeven tussen zwembrillen (verschil tussen Aqua Sphere compleet en \'gewoon\', €60 en €30 ?) - Waarom krijg ik per mail een wachtwoord, als ik nergens op de website kan inloggen? - Bestelstatus is nergens opvraagbaar. - Laat zwembril op de site zien \"op een gezicht\", om zo beter de grootte te kunnen inschatten.

Pluspunten

We zijn heel tevreden over de levering en de snelheid ervan. Ook de kwaliteit is perfect.

Geen verbeterpunten.

2 sterren: slechter dan verwacht

x

Pluspunten

Snelle reactie, ik had een fout gemaakt met cylinder, bleek verkeerde bril geselecteerd te hebben, zeer coulante houding. Bril werd thuis bezorgd, omdat ik in de buurt woon! Prima zwembril in mooi etui met anticondensdoekje. Schappelijke prijs.

Mogelijkheid om cylinder in te vullen volgens gangbare standaarden (in - waardes en assen, ipv + waardes) maakt het eenvoudiger om een recept over te nemen bij het bestellen.

Pluspunten

Goede service en snelle levering!

Ringspoor 105

2908BD Capelle aan den ijssel