Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Alles was perfect geregeld, snel en fijn contact..
11 November 2023
Jan-paul
Haarlem
Snel verzonden (volgende dag al in huis) en stevig verpakt!
7 November 2023
Sha
Zwolle
Fijne website om champagnes te bestellen, snelle levering, goed verpakt om schade te voorkomen. Gewoon TOP!
30 September 2023
Olaf
Hoofddorp
Champagne besteld - volgende dag in huis. Bezorgd in stevige verpakking.
14 August 2023
Belinda
Vos
Heel eenvoudige bestelmethodiek, zeer snelle levering (volgende dag) en goed verpakt.
19 June 2023
Martin
Nootdorp
Champagneglazen besteld, Binnen 2 werkdagen ontvangen, goed ingepakt, maar toch 1 breuk. Snel opgelost en nieuw in ontvangst mogen nemen. Super
7 February 2023
E
Zwijndrecht
Heel goed verzorgd!
2 January 2023
Colette
Pijnacker
Champagne Babes heeft een mooi assortiment en een efficiente site. Waar Champagne Babes het verschil mee maakt, merk je pas als de flessen geleverd worden: de meeste sites geven je ‘gewoon’ een track en trace code. Bij champagne babes krijg je een persoonlijk emailtje, die duidelijk NIET automatisch gegenereerd is, maar heel persoonlijk. Omdat ik flessen als kadotjes verstuurde, was dit echt een bonus een de slagroom op de cake. Bedankt Champagne Babes!
31 December 2022
Rinse
Delft
Goede en snelle bezorging/levering. Alles goed en netjes verpakt. Leuk dat je er een kaartje bij kunt doen met tekst.
26 December 2022
Robin
Lisse
Ik bestel hier al enige jaren Champagne en altijd goede service mogen ervaren.
18 December 2022
Olaf
Hoofddorp
Mooie website, supersnelle levering en mooi verpakt.
7 December 2022
Karin
Alkmaar
Mooie website, supersnelle levering en mooi verpakt.
7 December 2022
Karin
Alkmaar
Bestelling ging top. De levering was iets vertraagd ivm sinterklaas drukte. Een email van mij werd meteen op gereageerd en ook meteen op gehandeld. Heel fijn en professioneel werd ik verder geholpen zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel
6 December 2022
Heerlen
23 November 2022
Esther
Houten
Goede en snelle service, de flesjes waren ook veilig en goed verpakt.
14 November 2022
esther
Amsterdam
Mooie glazen ontvangen. Een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij. Zeer attent en als klant speciaal.
4 September 2022
Stephan
Zeeland
Gewoon goed..
26 July 2022
J
Maarssen
Uitgebreid assortiment. Goede aftersale.
2 July 2022
Marjolein
Dordrecht
Snel geregeld door champagnebabes, ondanks late bestelling. Persoonlijk contact en een handgeschreven kaartje erbij. Top gedaan
12 June 2022
marc
Hedel
Snel geleverd. Met een leuke handgeschreven en persoonlijke boodschap erbij.
9 May 2022
Bastian
Mierlo
Super service en groot assortiment en snel bezorgd
11 April 2022
Andrea
Zwolle
Prima snelle en persoonlijke service
10 April 2022
Johan
Hulst
…
20 March 2022
Rewi
Leidschendam
Snelle levering, goed verpakt om te zorgen dat niks breekt. Handgeschreven kaart zorgt voor goed persoonlijk contact en een snelle levering.
24 February 2022
Bernie
Rijen
Online champagnespeciaalzaak voor bedrijven en particulieren.
Champagne Babes verzorgt ook jaarlijks relatiegeschenken voor grote en kleine bedrijven en doet dat met veel zorg en plezier.
Bestel direct in de webshop of vraag een offerte wanneer het om grotere aantallen gaat.
Advies via email en telefoon.
Champagnecadeaus van hip & trendy, lief & romantisch tot prestigieus & elitair. En vergeet niet ook jezelf te trakteren, want je bent het waard! :-)
Hoofdstraat 64
2861 AR Bergambacht (geen winkel)
Branch
Retail, E-Commerce