Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Alles, maar dan ook ALLES was perfect! Hele goede communicatie via de email, snelle levering, goede prijs/kwaliteitverhouding etc. etc.
27 November 2019
Barbara M. Knoop
Amsterdam
Snelle levering, prettige communicatie en persoonlijke aandacht. En natuurlijk heerlijke champagne. Ik weet waar ik voortaan mijn champagne bestel.
20 October 2019
Dennis
Alkmaar
Snel en prettig contact. Een voorbeeld voor menig ander bedrijf of webshop ! Het handgeschreven briefje maakt het dan ook helemaal af...hulde !
17 October 2019
Etienne
Breda
Wat een leuk bedrijf is dit! Service staat bovenaan, denken persoonlijk met je mee, houden je tussentijds op de hoogte & sturen een persoonlijk kaartje bij de levering!
21 August 2019
Astrid
De Cocksdorp
Persoonlijke aandacht staat voorop. Ondanks dat ik wel eens een verandering in mijn aankoop heb gedaan, kwam het áltijd goed. Men leest dus alle op- en aanmerkingen. Nu ben ik géén grote klant, koop alleen voor een verjaardag of andere feestelijke gelegenheid een fles champagne of een paar wijntjes, maar weet dat mijn bestelling óók altijd veel aandacht krijgt. Super tevreden dus!
12 August 2019
Cinthya
IJsselstein
Snelle levering, berichtje achteraf dat het pakket bij de buren was afgegeven, persoonlijk kaartje erbij; kortom, uitermate goed verzorgd, met een persoonlijke touch. Leuk om zo champagne te bestellen. Complimenten!
4 August 2019
Ellen
Amsterdam
Goede en nette service per telefoon en e-mail!
20 June 2019
Willeke
Den Haag
Pluspunten
Snelle en persoonlijke service!
VerbeterpuntenGeen!
13 May 2019
Michael
Rotterdam
Pluspunten
Snelle levering, prima prijs
VerbeterpuntenKan ze niet bedenken
12 May 2019
Ron
Assendelft
Pluspunten
Persoonlijke benadering en direct contact. Zeer klantgericht!
VerbeterpuntenSommige producten zijn goedkoper in andere NL webshops...
9 May 2019
anoniem
Pluspunten
Snelle service en een persoonlijke benadering onderscheiden de Champagne Babes van andere webwinkels.
VerbeterpuntenGeen
11 February 2019
Orinco bv
Woerden
Pluspunten
Zeer snelle response op vragen. Speciale verzoeken worden keurig opgevolgd. Van order tot levering een goede update gekregen.
VerbeterpuntenGeen
29 January 2019
Adriana
Amsterdam
Pluspunten
Had een Magnum Moët&Chandon besteld met kist. De fles werd snel en goed verpakt afgeleverd..!! Het hele bezorgproces werd zelfs op de voet gevolg door champagnebabes, wat zeer gewardeerd werd...!! Super service..!! Nogmaals dank.
16 January 2019
Marco
Pluspunten
Prima afhandeling en levering. Barbara is een supervrouw.
30 December 2018
Michel van Gessel
Nieuw en St. Joosland
Pluspunten
Snel, duidelijke communicatie en altijd leuk contact!
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
29 December 2018
Job
Dordrecht
Pluspunten
De goedkoopste op gebied van Champagnes. Fijn contact via de mail en al meerdere keren hebben ze mij aan een special weten te komen. Dankjewel.
Verbeterpunten...
24 December 2018
Luc
Cromvoirt
Pluspunten
Een webshop met de persoonlijke service van een reguliere winkel. Barbara heeft kennis van zaken, goede adviezen, prima service, degelijke (kado)verpakking en een tijdige en snelle verzending. Gewoon een topbedrijf en ook nog eens scherpe prijzen en een uitgebreid assortiment. Wat kun je nog meer wensen? Niet twijfelen, bestellen!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
18 December 2018
Richard
Sliedrecht
Pluspunten
Goede persoonlijke service en hulp. Erg goed verpakt.
Henja
Pluspunten
De uitstekende service en communicatie!
VerbeterpuntenGeen :)
Nicole
Pluspunten
Top assortiment, snelle reply op vragen, adviezen als fles uitverkocht is, aankoop adviezen en vooral de persoonlijke benadering.
David
Amsterdam
Pluspunten
Snelle levering. Uitgebreide collectie. Uitstekende klantenservice.
10 December 2018
Birgit/Marco
Dreumel
Pluspunten
Persoonlijk contact, snelle levering, zeer goede service.
3 December 2018
Karin
Deventer
Pluspunten
Snelle levering en niet thuis netjes afgeleverd afhaal punt - leuke persoonlijk briefje erbij
VerbeterpuntenNiets
10 September 2018
Therry Janssen
Dreumel
Pluspunten
prima geleverd, snel en goed verpakt.
12 August 2018
anoniem
Pluspunten
Snelle levering en fijn dat ik een mailtje heb gekregen tot hoelaat het ophaal punt open was op de dag van afleveren
VerbeterpuntenErg veel mailtjes na een bestelling
10 August 2018
Rotterdam
Online champagnespeciaalzaak voor bedrijven en particulieren.
Champagne Babes verzorgt ook jaarlijks relatiegeschenken voor grote en kleine bedrijven en doet dat met veel zorg en plezier.
Bestel direct in de webshop of vraag een offerte wanneer het om grotere aantallen gaat.
Advies via email en telefoon.
Champagnecadeaus van hip & trendy, lief & romantisch tot prestigieus & elitair. En vergeet niet ook jezelf te trakteren, want je bent het waard! :-)
Hoofdstraat 64
2861 AR Bergambacht (geen winkel)
Branch
Retail, E-Commerce