Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Pluspunten
Vlotte online webshop Keurige afhandeling.
VerbeterpuntenDe cartoon "babes" mogen van mij verdwijnen / niet nodig de naam is al geweldig
23 November 2015
A. Hopman / CELS B.V.
Nijmegen
20 November 2015
17 November 2015
Bart
Bussum
Pluspunten
Snel schakelen, afspraken nakomen en scherpe prijzen - kortom zoals het hoort!
VerbeterpuntenGeen!
16 November 2015
Maarten
Gouda
Pluspunten
Goede communicatie, super levering.
VerbeterpuntenGeen
10 November 2015
Gorinchem
Pluspunten
Mooi dat jullie een feestelijke zending als chanpagne persoonlijk maken.
6 November 2015
Purmer
30 October 2015
Caroline
Almere
Pluspunten
Snelle verzending. Goede tracking. Als extra service was de fles heel mooi ingepakt en zat er een handgeschreven kaart bij.
23 October 2015
Thomas
Amersfoort
Pluspunten
Continu op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Ik ontving direct een mail of er een tekst op een kaartje moest omdat het afleveradres niet hetzelfde was als factuuradres.
14 October 2015
Danny
Den Helder
Pluspunten
Opnieuw kan ik gelukkig niet anders dan tienen uitdelen. Champagnebabes blijft echt op alle punten ijzersterk. Een keer goed scoren is al top maar altijd maximaal scoren is uitzonderlijk en een groot compliment waard.
VerbeterpuntenIk zou echt niet iets kunnen aangeven.
11 October 2015
Uden
Pluspunten
Persoonlijk contact, zowel na het bestellen (via mail) als bij ontvangst (persoonlijk kaartje bij bestelling). Communicatie dik in orde! Levering binnen 1 dag, geen problemen hierbij.
11 October 2015
9 October 2015
Esthee
Apeldoorn
Pluspunten
Uitstekende afhandeling van bestelling en bezorging. Sms over bezorging en mogelijkheid om via SMS te wijzigen. Tevens berichten van levering bij buren en wie heeft getekend Helemaal zoals het hoort
VerbeterpuntenHoofuit uitbreiding assortiment met meerdere luxe producten, haute gamme van horloges, kleding, etc
6 October 2015
Henk
Pijnacker
Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle levering en persoonlijke benadering, pluspunten!
VerbeterpuntenDe roze header van de mobiele site is niet hetzelfde als de witte header van de 'normale' site, twee keer gecontroleerd of ik wel op de juiste site was beland! Uniformeren?
2 October 2015
Sam
Arnhem
Pluspunten
directe communicatie en uitermate persoonlijke aflevering. Een 10 geef ik uit principe nimmer, er moet altijd een prikkeling blijven het nog beter te willen doen ;)
1 October 2015
Rob D
Utrecht
Pluspunten
Veel keuze
VerbeterpuntenAfhalen op meer locaties. Betere omschrijving van producten
27 September 2015
heerlen
4 September 2015
Huub
Utrecht
Pluspunten
supersnel
Verbeterpunteniets minder mail na bestelling mag...
3 September 2015
Marjolein
Steenbergen
31 August 2015
anoniem
Pluspunten
Doen wat ze beloven. Orders worden snel en op tijd afgeleverd.
22 August 2015
Rotterdam
Pluspunten
Direct de volgende dag in huis. Goed op de hoogte gehouden wanneer en hoe laat het pakje werd geleverd. Leuk kaartje erbij.
VerbeterpuntenIk heb champagne besteld in een geschenkdoos met glazen. Bij het bestellen had ik geen idee hoe de doos en glazen eruit zouden zien. Een afbeelding vooraf zou handig zijn. Overigens was zowel de doos en de glazen tip top in orde.
6 August 2015
Jessica
Amsterdam
Pluspunten
Het lijkt alsof ik expres hoge cijfers geef maar niets is minder waar: Barbara maakt die cijfers echt verdient. Er is een persoonlijke touch, je krijgt snel (soms per kerende post) antwoord op je vragen. Uitstekende kwsliteit website, de bezorging is top en, het aller belangrijkst, de champagne ook.
VerbeterpuntenGeen. Deze kwaliteit volhouden lijkt me al werk genoeg.
27 July 2015
Uden
Online champagnespeciaalzaak voor bedrijven en particulieren.
Champagne Babes verzorgt ook jaarlijks relatiegeschenken voor grote en kleine bedrijven en doet dat met veel zorg en plezier.
Bestel direct in de webshop of vraag een offerte wanneer het om grotere aantallen gaat.
Advies via email en telefoon.
Champagnecadeaus van hip & trendy, lief & romantisch tot prestigieus & elitair. En vergeet niet ook jezelf te trakteren, want je bent het waard! :-)
Hoofdstraat 64
2861 AR Bergambacht (geen winkel)
Branch
Retail, E-Commerce