Aangenaam

Zeer vlotte en correcte samenwerking

Suoer goede service en meedenken

Super goed meedenken en veel keuze

Heel corrected mensen

Heel correct en op tijd geleverd

altijd snel en altijd goed

Je word vriendelijk geholpen , heb meerde malen bonnenboekjes besteld altijd goed en snel geleverd.

Drukwerk zeer makkelijk te bestellen.

Via Google op jullie site gekomen omdat wij nieuwe smeerkaartjes moesten hebben. Heel makkelijk een samenstelling gemaakt en snel geleverd.

goed overleg en snelle levering

Had nieuwe bonnenboekjes nodig voor de winkel van de vereniging. De winkelbeheerder kon het door haar gewenste ontwerp insturen en na een paar dagen hadden we de boekjes precies zoals we wilden in huis.

Goeie service

De blokjes die ik bestel zijn makkelijk bij te bestellen en met een snelle service.

Altijd prima service en snelle levering

Altijd prima service en snelle levering

pretig en kordaat

pretig en kordaat

Vlotte afhandeling

Drukopdracht geheel naar wens uitgevoerd

Drukopdracht geheel naar wens uitgevoerd, incl. wijziging op bestaande/voorgaande layout. Ook keurig verzonden.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en keurig aangeleverd

Snel en correct!

Snel en correct!

perfect

Snel geleverd, zonder problemen. Besteld al jaren en altijd goed. Je krijgt van te voren een drukproef ter beoordeling,zodat fouten er niet in zitten bij de bestelling.

Super service

Goed en snel geleverd

prima service

alles netjes afgehandeld

Uitstekend!

Uitstekende service, snelle levering en ook gewoon betaalbaar.

Kreeg een telefoontje of ik wel de juiste bestelling had gedaan. En inderdaad er zat een foutje in

top

altijd top geholpen, snel en netjes denken mee

Geweldig bedrijf.

Is makkelijk te bestellen en gaat er iets fout door onze computer, eventjes opbellen en alles meteen opgelost en ook zeer snelle en correcte levering. Echt nog een vriendelijk meedenkend bedrijf.

Snel en makkelijk bestellen door opgeslagen ontwerp

Snel en makkelijk bestellen door opgeslagen ontwerp

Klantvriendelijk

Hulpvaardig

PRIMA TE SPREKEN DIKKE TIEN

VLOTTE LEVERING PRODUCT NAAR WENS ZEKER AAN TE BEVELEN.

Zeer klantvriendelijk, ter zake kundig en snelle levering.

30 juni telefonisch contact gehad over mijn bestelling, gelijk de juiste gegevens van mij erbij, opdracht verleent en 3 juli de bestelling in huis.

Topbedrijf met super goede service!!

Denken altijd met je mee, leveren snel en product is altijd goed!!

de Fazant 85

7609BT Almelo